ΑΡΗΣ

Προφορική συμφωνία με Παντίδος

Προφορική συμφωνία με Παντίδος
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Νίκο Παντίδος.

Σε προφορική συμφωνία ήρθε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με τον Νίκο Παντίδος ενισχύοντας την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Πρόκειται για 21χρονο κεντρικό αμυντικό που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό και ακολούθως πήρε μεταγραφή σε Αιγάλεω και Εθνικό Αστέρα.

Συγκεκριμένα ο Παντίδος είχε μία συμμετοχή με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008, ενώ την επόμενη δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Ο γεννημένος στις 19 Απριλίου του 1991 Παντίδος την περίοδο 2009-2010 αγωνίστηκε με την φανέλα του Αιγάλεω και τις επόμενες δύο με αυτήν του Εθνικού Αστέρα στο πρωτάθλημα της Football League.Ο Παντίδος όντας 21 χρονών δεν λογίζεται ως μία από τις 3 ανανεώσεις ή μεταγραφές ποδοσφαιριστών που έχει δικαίωμα να κάνει η ΠΑΕ Άρης αφού είναι γεννημένος μετά την 1 Ιανουαρίου του 1988.

Σε μία λογική που είναι και η προοπτική της απόκτησης του Γιάννη Γκέσιου και του Βαγγέλη Γεωργίου που στην περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν συμπαίκτες στην Αναγέννηση Επανομής.

Όσο για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό που επιθυμεί ο Μάκης Κατσαβάκης όλα συνηγορούν πως αυτός θα είναι ο 31χρονος Σλοβένος Πετρ Ντολεζάι που πέρσι αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό και πρόπερσι στον Ολυμπιακό Βόλου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ