ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Συμφώνησε με τον Τζιοβίνκο

Συμφώνησε με τον Τζιοβίνκο
τζιοβινκο

Ο 21άχρονος άσος συμφώνησε με την Γιουβέντους για συμβόλαιο πέντε ετών

Ο 21άχρονος μέσος θεωρείται ένας από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όχι μόνο στην Ιταλία, αλλά και στον πλανήτη. Δίσταζε όμως να υπογράψει ανανέωση συμβολαίου και οι φήμες τον ήθελαν να αποχωρεί και να πηγαίνει σε μία από τις πολλές ομάδες που τον παρακολουθούν, όπως η Άρσεναλ.
Όμως, έπειτα από μία συνάντηση στην Βιτσέντσα χτες το βράδυ, όπως αναφέρει η "Gazzetta dello Sport", ο Τζιοβίνκο συμφώνησε σε συμβόλαιο πέντε ετών με απολαβές 600.000 λιρών την χρονιά. Το ραντεβού είχε δωθεί στο ίδιο εστιατόριο που είχε συμφωνήσει για την ανανέωσή του και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Ο αθλητικός διευθυντής της Γιουβέντους, Αλέσιο Σέκο, ήρθε σε συμφωνία με τους μάνατζερς του ποδοσφαιριστή πολύ γρηγορότερα από ότι αναμενόταν, ενώ η επίσημη ανακοίνωση για το νέο συμβόλαιο θα γίνει πιθανότατα με την επιστροφή του Τζιοβίνκο από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ελπίδων.

Ρανιέρι: "Η ομάδα είναι μαζί μου"

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Κλαούντιο Ρανιέρι, ισχυρίζεται πως δεν φοβάται για την δουλειά του και αυτό γιατί η ομάδα είναι ενωμένη και τον στηρίζει.

"Δεν ανησυχώ για τα αποδυτήρια. Μπόρω να σαν διαβεβαιώσω πως έχω 100% υποστήριξη και κανείς δεν έχει προβλήματα μαζί μου", αναφέρει ο Ιταλός προπονητής, τον οποίο οι φήμες θέλουν να απολύεται λόγω των κακών αποτελεσμάτων το τελευταίο διάστημμα.

"Έχω ένα επίπεδο εμπειρίας και το μόνο που με ανησυχεί είναι οι τραυματισμοί και οι παίκτες που λείπουν με τις εθνικές τους ομάδες. Είχαμε καλή προετοιμασία και τα νέα αποκτήματα προσαρμόστηκαν καλά, είμαι ευχαριστημένος με τις προσπάθειές τους".

"Πρέπει να βρούμε τον χαρακτήρα μας, αυτόν που μας βοήθησε να ανεβούμε από την Serie B και απλά ζητάω από τους παίκτες να μείνουν σε αυτό το πλάνο, το οποίο είναι βασισμένο στην προώθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών".












TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ