ΑΡΗΣ

Συμφώνησε ο Χαβίτο μέχρι το 2011

Συμφώνησε ο Χαβίτο μέχρι το 2011
χαβιτο

Συμφωνία του Χαβίτο με τον Άρη για επέκταση συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2011

Ο Ισπανός μέσος συμφώνησε το απόγευμα με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη, που ταξίδεψε στη Βαρκελώνη, όπου βρίσκεται ο παίκτης. Η επικείμενη ανανέωση του Χαβίτο ακολουθεί αυτή του Ντιόγκο Σιστόν - μέχρι 2010 - της περασμένης εβδομάδας κι ενώ είχε προηγηθεί η επέκταση των συμβολαίων του Νάτσο Γκαρσία και του Σέρχιο Κόκε μέχρι το 2013.

Πλέον η προσοχή των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης στις ανανεώσεις συμβολαίων από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο ρόστερ φαίνεται να πέφτει στους Ρονάλντο Γκιάρο και Βλάνταν Ίβιτς.

Παράλληλα συζήτηση για επέκταση των ήδη υπάρχοντων συμβολαίων έχει γίνει με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και με τον Θανάση Παπάζογλου.

Σχετικά με το σχεδιασμό του Άρη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου η συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ, Λάμπρου Σκόρδα, με τον τεχνικό της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ωστόσο οι δύο άντρες θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή από το Μόσταρ όπου θα βρίσκεται από σήμερα ο «Ντούσκο».

Η περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη σίγουρα είναι μία από αυτές που απασχολούν μετά την αποχώρηση του Κώστα Χαλκιά ενώ για την θέση του τερματοφύλακα προστέθηκε και αυτή του Πιέρ Έμπεντε.

Σχετικά με τον Σηφάκη ο 23χρονος τερματοφύλακας όπως είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες έχει επιστρέψει στον ΟΦΗ μετά τον δανεισμό του την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε στον Ολυμπιακό αλλά δύσκολα φαίνεται πως θα μείνει στην ομάδα της Κρήτης.

Στα υπόψη ακόμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον χώρο της Θεσσαλονίκης είναι πάντα ο Μιχάλης Κωνσταντίνου. Όσο για τους δύο διεθνείς Βολιβιανούς που προτάθηκαν, τους Ρονάλντ Ραλντές Μπαλσάζαρ και Ρικάρντο Πεδριέλ, το υψηλό τους κασέ έχει σαν αποτέλεσμα προς στιγμή να περάσουν στο περιθώριο.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ