ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

"Σύμμαχος" της Λίβερπουλ το Champions League

"Σύμμαχος" της Λίβερπουλ το Champions League

Ο Στίβεν Τζέραρντ υποστήριξε πως η Λίβερπουλ μπορεί να εκμεταλλευθεί τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των Άρσεναλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι και να πιέσει για τον τίτλο στην Premier League.

Η Λίβερπουλ διατηρήθηκε μόνη στην 4η θέση και πλησίασε στους 4 βαθμούς την κορυφή, καθώς νίκησε με 3-2 την Φούλαμ στο Λονδίνο . Με το σκορ ισόπαλο από τα τέρματα των Κόλο Τουρέ (8' αυτ.), Ρίτσαρντσον (63'), Στάριτζ (41') και Κοουτίνιο (72'), ο Στίβεν Τζέραρντ ήταν ψύχραιμος στο 91' από τα 11 βήματα και έδωσε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του Μέρσεσαϊντ.

Σε δηλώσεις του, ο Στίβεν Τζέραρντ υποστήριξε πως η Λίβερπουλ μπορεί να εκμεταλλευθεί τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των Άρσεναλ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι και να πιέσει για τον τίτλο στην Premier League.

"Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε για την κορυφή. Αν είμαστε ακόμη στο κόλπο όταν ξεκινήσει και πάλι το Champions League, ποιος ξέρει τι μπορεί να γίνει;

Οι ομάδες που προπορεύονται έχουν μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια μπροστά τους, την στιγμή που εμείς έχουμε να σκεφτόμαστε μονάχα ένα ματς την εβδομάδα", τόνισε χαρακτηριστικά ο εμβληματικός αρχηγός των "κόκκινων".

Από την πλευρά του, ο Μπρένταν Ρότζερς υποστήριξε πως δεν υπάρχουν όρια στις φιλοδοξίες της ομάδας του:

"Θα πρέπει οι ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά να χάσουν βαθμούς. Έχουν περισσότερους πόντους από εμάς. Θα μπαίνουμε σε κάθε ματς προσπαθώντας να βελτιώσουμε κάθε τομέα του παιχνιδιού μας.

Οι παίκτες μου τα πάνε εξαιρετικά την δεδομένη στιγμή και σίγουρα δείχνουμε εξαιρετικά σημάδια βελτίωσης. Προσπαθούμε να είμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε. Δεν υπάρχουν όρια στην φιλοδοξία μας στην προσπάθεια να είμαστε οι κορυφαίοι".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ