ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συμπληρώνεται το παζλ των προημιτελικών

Συμπληρώνεται το παζλ των προημιτελικών
κυπελλο ττροπαιο

Συμπληρώνεται το παζλ των προημιτελικών με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων την Τετάρτη(17:00)

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό ενώ στο Περιστέρι φιλοξενείται μία κόντρα δύο ομάδων της Σούπερ Λίγκα, με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Φυλής τον Θρασύβουλο.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες της 5ης φάσης είναι απλοί. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκειά τους, ο νικητής αναδεικνύεται με τη διαδικασία ημίωρης παράτασης και εκτέλεσης πέναλτι. Πιο αναλυτικά:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ(17:00-ΑLPHA):Το Κύπελλο αποτελεί στόχο για τον ΠΑΟΚ φέτος και η ομάδα της Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί να φτάσει έως το τέλος του δρόμου.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" με νέα πρόσωπα στην σύνθεση του όπως μεταξύ άλλων τον νεοαποκτηθέντα, Εντίνιο θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στο ζευγάρι και να φτάσει στη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι με οδηγό τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού στην προηγούμενη φάση, θα επιδιώξουν κάτι ανάλογο απέναντι σε μία άλλη από τις κορυφαίες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Σταθόπουλος του συνδέσμου Αχαϊας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(17:00): Δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκα διεκδικούν το εισιτήριο για τους "οκτώ" του Κυπέλλου στο Περιστέρι.

Ο Ατρόμητος με "όπλο" την έδρα θα προσπαθήσει να φτάσει στη νίκη με την οποία θα συνεχίσει την πορεία του στον δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Από την άλλη πλευρά ο "Άγιαξ της Ηπείρου" μπορεί να έχει κυρίως το ενδιαφέρον του στραμμένο στο πρωτάθλημα και την προσπάθεια για παραμονή αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η διάκριση στο Κύπελλο τον αφήνει αδιάφορο. Διαιτητής του παιχνιδιού θα είναι ο Αμπαρκιόλης του συνδέσμου Μακεδονίας.

ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ(17:00): Με το αβαντάζ της έδρας αλλά και τον αέρα της μίας κατηγορίας που την χωρίζει από τον αντίπαλο της, η Ξάνθη στοχεύει στην πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Άλλωστε φιλοδοξεί να διακριθεί μέσω του δεύτερου τη τάξει θεσμού.

Ο Ολυμπιακός Βόλου βρίσκεται σε τροχιά ανόδου στην Σούπερ Λίγκα και αυτός είναι και ο πρώτος του στόχος στην τρέχουσα σεζόν, ωστόσο θα κυνηγήσει και τις πιθανότητες του για διάκριση και στο Κύπελλο. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κύρκος του συνδέσμου Ηπείρου.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(17:00):Ο Πανιώνιος μέσω του Κυπέλλου έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση δύο τίτλων και ο συγκεκριμένος θεσμός,παραδοσιακά ενδιαφέρει τους "κυανέρυθρους".

Έτσι φέτος οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν να φτάσουν ψηλά και παρότι αγωνίζονται εκτός έδρας,απέναντι σε μία ομάδα Β΄Εθνικής, είναι το φαβορί.

Ο Θρασύβουλος πάντως έχοντας αποκλείσει ήδη την ΑΕΚ, δείχνει ικανός για την έκπληξη και θα προσπαθήσει να συνεχίσει την πορεία του στο Κύπελλο, αποκλείοντας μία ακόμα ομάδα της μεγάλης κατηγορίας. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ζαχαριάδης του συνδέσμου Μακεδονίας.
























TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ