ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Συμπλήρωσαν κάρτες Γοδόι, Κούσας

Συμπλήρωσαν κάρτες Γοδόι, Κούσας
INTIME SPORTS

Η επικράτηση επί της Βέροιας δεν ήταν "αναίμακτη" για τον Παναιτωλικό με τους Γοδόι και Κούσα να συμπληρώνουν τέσσερις κάρτες και να χάνουν τα ματς με ΟΦΗ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού για την νίκη επί της Βέροιας και την κατάκτηση της 5ης θέσης στην Super League αλλά ο Μάκης Χάβος θέλει όλοι στην ομάδα του να διατηρήσουν κάτω το κεφάλι και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και στο τέλος να γίνει το ταμείο.

Η επικράτηση επί της Βέροιας ήταν εντυπωσιακή για τον Παναιτωλικό όχι όμως και "αναίμακτη" καθώς ο έμπειρος τεχνικός του συλλόγου του Αγρινίου είδε τους Γοδόι και Κούσα να συμπληρώνουν τέσσερις κάρτες οι οποίοι δηλώθηκαν να λείψουν από τα ματς με ΟΦΗ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Σε ότι έχει να κάνει τέλος με την προπόνηση της Δευτέρας ο Μάκης Χάβος χώρισε σε δυο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τρεις εξ αυτών.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η σημερινή προπόνηση άρχισε με ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος και ασκήσεις ισορροπίας – ευλυγισίας. Στη συνέχεια όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν αρκετό χρόνο στο παιχνίδι με τη Βέροια έκαναν αερόβιο τρέξιμο χαμηλής έντασης.

Οι υπόλοιποι ασκήσεις επιθετικής τακτικής και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ο Καλογέρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Μορένο έκανε θεραπεία. Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης, αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις τεχνικής με μπάλα ακολούθησε ο Θεοδωρίδης. Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα στο EMILEON.

Συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους ο Γοδόι στο παιχνίδι της 18αγωνιστικής με τον ΟΦΗ και ο Κούσας στο παιχνίδι της 19αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ