ΑΡΗΣ

Συμβόλαιο στον "Μουντιαλικό" Λόπες

Συμβόλαιο στον "Μουντιαλικό" Λόπες

Ο 28χρονος διεθνής Παραγουανός Ντάντε Λόπες είναι εκλεκτός του Σάκη Τσιώλη για την ενίσχυση της κορυφής της επίθεσης του Άρη.

Το φλερτ για την απόκτησή του βρίσκεται στην τελική του ευθεία με τα πάντα να ξεκαθαρίζουν θετικά ή αρνητικά μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Κι αυτό γιατί η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έχει προχωρήσει ήδη σε αποστολή του συμβολαίου και περιμένει να το πάρει με την υπογραφή του για να προχωρήσει στην ανακοίνωσή του.

Μία εξέλιξη που όπως γίνεται κατανοητό θέτει στο περιθώριο για μία ακόμη φορά την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου αλλά και του Κώστα Μήτρογλου.

Μάλιστα ο "εκλεκτός" του Τσιώλη έμεινε ελεύθερος την περασμένη εβδομάδα από την ομάδα του την Πούμας του Μεξικό όπου είχε αγωνιστεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Μία εξέλιξη που ουσιαστικά ισοδυναμούσε ότι οι συζητήσεις είχαν να κάνουν αποκλειστικά με τον Λόπες για την επίτευξη συμφωνίας που ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη επιθυμεί να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Αν γίνεται ακόμη και στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου ώστε ακολούθως ο διεθνής Παραγουανός να ξεκινήσει το ταξίδι του για την Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως την Τετάρτη (27/07) να ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο μέρος της προετοιμασίας του Άρη για την νέα αγωνιστική περίοδο όπου ο Τσιώλης θα επιδιώξει να μοντάρει το σύνολό του θέλοντας να προσαρμόσει σε αυτό και τον Λόπες.

Στα θετικά του 28χρονου Λόπες που διαθέτει τα χαρακτηριστικά του επιθετικού που επιθυμεί ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη είναι ότι έχει εμπειρία από την Ευρώπη όπου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες.

Αρχικά την περίοδο 2002-2003 στην ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα και ακολούθως σε δύο ιταλικές ομάδες. Την περίοδο 2005-2006 στην Τζένοα και την επομένη την περίοδο 2006-2007 στην Κροτόνε.

Κι όσο για την παρουσία του Λόπες στην Εθνική Παραγουάης μετράει 20 συμμετοχές με 3 γκολ. Μάλιστα η μία από τις συμμετοχές του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας ήταν στο Μουντιάλ του 2006 που είχε διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Συγκεκριμένα ο Λόπες είχε περάσει ως αλλαγή στο 63΄του παιχνιδιού με την Σουηδία στο δεύτερο παιχνίδι της Α' φάσης των ομίλων στην θέση του Ρόκε Σάντα Κρους στην ήττα της Παραγουάης με 1-0 ενώ δεν κλήθηκε στην αποστολή του τρέχοντος Copa America που ολοκληρώνεται αύριο στα γήπεδα της Αργεντινής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ