ΑΡΗΣ

Συνάντηση ενημέρωσης της ΚΜΑ

Συνάντηση ενημέρωσης της ΚΜΑ
INTIME SPORTS

Οι εκπρόσωποι της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ συναντήθηκαν το Σάββατο με μέλη του ΔΣ. της Κοινωνίας Μελών Άρη, αντί με τους νομικούς του συλλόγου.

Συνάντηση με μέλη του δ.σ. της Κοινωνίας Μελών Άρη είχαν μέλη της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ σε μία μέρα που ήταν να συναντηθούνε με τους νομικούς της ομάδας.

Συγκεκριμένα οι Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Στεφανίδης τους ενημέρωσαν για το τι έγινε την Παρασκευή στην Αθήνα στον πρώτο κύκλο επαφών για την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99.

Όσο με τους νομικούς που «τρέχουν» το άρθρο 99 συναντήθηκαν τρία μέλη της διοίκησης της Κοινωνίας Μελών Άρη ενημερώνοντάς τους αναλόγως. Οι Άγγελος Γρόλλιος, Τάσος Δεσύπρης και Αρης Ναούμ παρόντος και του νομικού Χρήστου Γρόλλιου.

Στο προσκήνιο για την ΠΑΕ Άρης βρίσκεται πάντα το ενδεχόμενο διοίκησης Πρωτοδικείου με τους Κατσιαούνη και Στεφανίδη να είναι θετικοί με τις ανάλογες διασφαλίσεις και επιφυλάξεις αντίστοιχα

Στο αγωνιστικό κομμάτι μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου περιελάμβανε το πρόγραμμα του Σαββάτου για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Οι Μανώλης Παπαστεριανός και Βασίλης Τριανταφυλλάκος έκαναν για μία ακόμη μέρα ατομικό πρόγραμμα και ακολούθησαν θεραπεία σε αντίθεση με τον Σάκη Κανούλα που προπονήθηκε κανονικά.

Όσο για τους τρεις διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων Γιάννη Γιαννιώτα, Σωκράτη Διούδη και Ερωτόκριτο Νταμαρλή που επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους έκαναν αποθεραπεία. Κι όσο για αύριο Κυριακή υπάρχει και πάλι πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου πάντα υπό τις οδηγίες του διδύμου Πασιαλή-Μπουγιουκλή.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ