ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Ερασιτέχνη με ΠΑΕ και ΚΑΕ

Συνάντηση Ερασιτέχνη με ΠΑΕ και ΚΑΕ
Κίτσιος, Πατέρας, πρόεδρος ΠΑΕ, πρόεδρος Ερασιτέχνη

Η εποικοδομητική συνάντηση Ερασιτέχνη με ΠΑΕ και ΚΑΕ. Κατάσκοπος Νιόπλιας, ρεπό χωρίς Τζόρβα

Κίτσιος: "Εποικοδομητική συνάντηση"

Συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με εκπροσώπους της ΠΑΕ και της ΚΑΕ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Κάποια σημαντική απόφαση δεν ελήφθη στην λύση για την εγγραφή νέων μελών στο σύλλογο, ωστόσο αποφασίστηκε στις 19 του μήνα να υπάρξει μία νέα συνάντηση, προκειμένου οι τρεις πλευρές να λάβουν κοινές αποφάσεις

Την "πράσινη" ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο α΄αντιπρόεδρος, Αντώνης Αντωνιάδης και ο γενικός διευθυντής, Φάνης Βουτσαράς, ενώ αντίστοιχα την ΚΑΕ εκπροσώπησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Τάσος Στεφάνου.

" Έγινε μία πάρα πολύ εποικοδομητική συνάντηση. Θέλω να ευχαριστήσουμε τους εκπροσώπους ΠΑΕ και ΚΑΕ που βρέθηκαν εδώ και προσέφεραν πολλά με τις σκέψεις τους και με τις απόψεις τους στη συζήτηση και θέλω να τονίσω πως όλα βαίνουν καλώς στο θέμα της εγγραφής των νέων μελών", υποστήριξε στην σύντομη τοποθέτησήτου για το αποτέλεσμα της συνάντησης ο κ. Κίτσιος.

Ο α' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Αντωνιάδης με την σειρά του τόνισε: " Όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ πέρα, συμφωνούμε στο ότι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, πρέπει να αποκτήσει νέα μέλη για να γίνει οικονομικά εύρωστος. Όλοι μαζί με το ίδιο πνεύμα θα προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση. Ολες οι πλευρές είπαν τις απόψεις τους και είμαστε πολύ κοντά".

Ρεπό, ατομική προπόνηση και "κατασκοπεία"

Την Τρίτη οι "πράσινοι" απολάμβαναν το καθιερωμένο ρεπό τους ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για το ματς με την Νέα Καβάλα, την επομένη. Ωστόσο ο μοναδικός "πράσινος" που βρέθηκε στην Παιανία, ήταν ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο οποίος μετά από συννενόηση με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Αλεξούδη, προπονήθηκε ατομικά.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νιόπλιας ετοιμάζεται να "κατασκοπεύσει" τον προσεχή αντίπαλο των "πράσινων", που αγωνίζεται την Τετάρτη για την προημιτελική φάση κόντρα στον Πανιώνιο. Ο 45χρονος προπονητής θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναλύσει τα αρνητικά και θετικά στοιχεία μιας επικίνδυνης ομάδας που στο πρώτο γύρο "στέρησε" βαθμούς τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από τους άλλους μεγάλους συλλόγους της Ελλάδος.













TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ