ΑΡΗΣ

Συνάντηση για Τάτο

Συνάντηση για Τάτο
INTIME SPORTS

Συνάντηση για τον Ανδρέα Τάτο του Ολυμπιακού και την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού του μέχρι το καλοκαίρι είχε το απόγευμα της Τετάρτης η πλευράς της ΠΑΕ Άρης

Ένα ακόμη βήμα για την απόκτηση δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι του Ανδρέα Τάτου από τον Ολυμπιακό έκανε το απόγευμα της Τετάρτης η πλευρά της ΠΑΕ Άρης.

Συγκεκριμένα το μέλος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης, με τον μάνατζερ του 23χρονου μέσου, Κίμωνα Κοκορόγιαννη, στην Θεσσαλονίκη κι ενώ η πρώτη κρούση είχε γίνει από τον Αντώνη Ζαμπέτα.

Η επαφή των δυο πλευρών έγινε σε πολύ καλό κλίμα με αυτό που όπως διέρρευσε μετέφερε η πλευρά του Τάτου σε αυτή του Άρη είναι πως είναι θετικός να ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στον Άρη θέλοντας και μη καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ήττα στο πρώτο παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο" χθες το απόγευμα.

Και αυτό γιατί το μεσημέρι της Κυριακής υπάρχει το σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος στο φινάλε του Α΄ γύρου της Super League με την Skoda Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Στα ευχάριστα για τον Λούκας Αλκαράθ είναι ότι δεν αποκλείεται να υπολογίζει και στον Ρούμπεν Πουλίδο μετά από το αποτέλεσμα των νέων εξετάσεων που υποβλήθηκε χθες όπου όπως φάνηκε έδειξε να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γαστροκνήμιό του.

Έστω και για να βρεθεί στην αποστολή το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Skoda Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η παρουσία του στον επαναληπτικό για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καλλιθέα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Εν τω μεταξύ σήμερα επιδικάστηκε στον Χρήστο Αραβίδη σε πρώτο βαθμό το ποσό των 50.000 ευρώ με την ΠΑΕ Άρης να ασκεί έφεση σε μία υπόθεση που δεν συνδέεται με το άρθρο 99.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ