ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συνάντηση Κόκκαλη με οργανωμένους

Συνάντηση Κόκκαλη με οργανωμένους
οπαδοι εξεδρα καραϊσκακη κοσμος

Συνάντηση θα έχει απόψε ο Κόκκαλης με τους οργανωμένους. Χάνει τα ματς με ΑΕΚ και Αρη ο Γκαλίτσιος

Οργή, απογοήτευση, έντονος προβληματισμός. O κόσμος του Ολυμπιακού "βράζει" για την πορεία της ομάδας και ταυτόχρονα ανησυχεί για το μέλλον της.
Σε αυτή την κρίσιμη (και πρωτόγνωρη για τα δεδομένα των "ερυθρολεύκων" τα τελευταία χρόνια) καμπή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα συναντήσει απόψε τους οργανωμένους στην καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση. Μια συνάντηση όμως που ενόψει και του εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα.

Οι οπαδοί της Θύρας 7 αναμένεται να μεταφέρουν στον Σωκράτη Κόκκαλη τα αρνητικά συναισθήματα που διακατέχουν τους φίλους της ομάδας. Οχι ότι ο πρόεδρος δεν εισπράττει αυτό το δυσάρεστο κλίμα, απλά σήμερα θα το ακούσει και επίσημα από το στόμα των οπαδών.

Παρόλο όμως που ο κόσμος είναι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, οι οργανωμένοι θα δεσμευτούν ότι από τη μεριά τους πως ούτε θα υπάρξουν αποδοκιμασίες, ούτε ύβρεις και σε καμία περίπτωση δεν θα προκαλέσουν ζημιές στο Καραϊσκάκη. Ο,τι έχουν να πουν για τη φετινή πορεία θα τα πουν σε αυτή τη συνάντηση και την Κυριακή θα στηρίξουν την ομάδα.

Ωστόσο θα τονίσουν στον πρόεδρο ότι είναι αδύνατο να ελέγξουν το σύνολο των φιλάθλων που θα έρθουν στο γήπεδο και πιθανόν σε περίπτωση που το ματς "στραβώσει" να αρχίσουν κάποιοι από αυτούς έκτροπα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Σωκράτη Κόκκαλη που από "τρελός" πρόεδρος των φίλων του Ολυμπιακού, έχει μπει στο στόχαστρο των επιθέσεών τους για την άσχημη φετινή πορεία της ομάδας.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ο Κόκκαλης να μην παραβρεθεί στη συνάντηση και στη θέση του να πάει ο Γιάννης Χρυσικόπουλος, όπως είχε γίνει στο δεύτερο ραντεβού με τους οπαδούς (σ.σ. αυτή είναι η τρίτη καθιερωμένη συνάντηση). Οι πληροφορίες όμως από την ΠΑΕ θέλουν τον πρόεδρο να έχει πει στους οργανωμένους ότι θα τους συναντήσει ο ίδιος.

Χωρίς Γκαλίτσιο με ΑΕΚ και Αρη

Ο Γιωργος Γκαλίτσιος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ κόντρα στον Αρη και πρέπει στις επόμενες αγωνιστικές να χάσει δύο παιχνίδια. Σύμφωνα με απόφαση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο δεξιός μπακ της ομάδας θα εκτίσει την τιμωρία του στα εντός έδρας ματς με ΑΕΚ και Αρη.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

" Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιώργος Γκαλίτσιος θα εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε, λόγω της συμπλήρωσης κίτρινων καρτών, στους αγώνες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ (2/5) και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ (12/5)"


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ