ΠΑΟΚ

Συνάντηση με Αλεξάκη

Συνάντηση με Αλεξάκη
Μίετσελ

Συνάντηση με τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία Κώστα Αλεξάκη είχε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής

Η συνάντηση είχε περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα και προέκυψε μετά από επιθυμία του επιχειρηματία Κώστα Αλεξάκη, ύστερα από επικοινωνία που είχε με τον Κούλη Αποστολίδη, με τον οποίο διατηρούν φιλικές σχέσεις επί σειρά ετών.
Στην διάρκεια της συνάντησης, ο Νίκος Βεζυρτζής τον ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στον ΠΑΟΚ, δίνοντάς του νέα εικόνα για την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Επίσης του τόνισε ότι σύμφωνα με τις κυβερνητικές δεσμεύσεις είναι θέμα χρόνου να ρυθμιστούν τα χρέη της ΠΑΕ προς το κράτος, γεγονός που θα κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό τον ΠΑΟΚ για κάθε επενδυτή.

Ουσιαστικά, αναφέρει την δέσμευση του Υφυπουργού Πολιτισμού αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Γιώργου Ορφανού, στη συνάντηση που είχε μαζί του το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα σύμφωνα με την οποία η σημερινή μέρα αναμένεται να είναι ημέρα εξελίξεων για το συγκεκριμένο θέμα.

Με βάση ότι διέρρευσε από την χθεσινή συνάντηση στην Αθήνα η πλευρά του κ. Αλεξάκη και οι επιχειρηματίες που εκπροσωπεί παρακολουθούν το θέμα του ΠΑΟΚ και θα ενδιαφέρονταν να ασχοληθούν ενεργά, εφόσον βέβαια ρυθμίζονταν τα χρέη.

Όσο για τον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία αναμένεται να επανέλθει μέσα στο καλοκαίρι με δεδομένο ότι μέχρι τότε θα έχουν ρυθμιστεί τα χρέη του ΠΑΟΚ και τα δεδομένα στην ΠΑΕ θα είναι εντελώς διαφορετικά.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ