ΑΡΗΣ

Συνάντηση με Σαμαρά

Συνάντηση με Σαμαρά

Με πρωτοβουλία του ΑΣ Άρης ο ενιαίος Άρης (ΠΑΕ, ΚΜΑ, ΚΑΕ και ερασιτέχνης) έστειλε έγγραφο στον Πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά ζητώντας συνάντηση μαζί του.

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της χώρας Αντώνη Σαμαρά ζήτησε με πρωτοβουλία του ΑΣ Άρης ο ενιαίος Άρης (ΠΑΕ, ΚΜΑ< ΚΑΕ και ερασιτέχνης).

Μία συνάντηση που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη με την ευκαιρία της επίσκεψής του την ερχόμενη βδομάδα και πιο συγκεκριμένα την ερχόμενη Πέμπτη.

Πριν ωστόσο από τν πραγματοποίησή της θα προηγηθεί νέα συνάντηση όλων των φορέων της οικογένειας του Άρη για να καθοριστεί η ατζέντα που θα του παρουσιαστεί για τα «καυτά» θέματα που απασχολούν ζητώντας δικαιοσύνη.

Εν τω μεταξύ αναμένεται μεθαύριο Κυριακή να προηγηθεί συνάντηση και με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο στην Θεσσαλονίκη. Δύο κινήσεις που φανερώνουν ξεκάθαρα ότι κάτι αρχίζει να κινείται.

Όπως και από το γεγονός ότι ο Λεωνίδας Μπακούρης έδωσε την εντολή σε γνωστή εταιρία πολιτικών μηχανικών ώστε να διενεργήσει προμελέτη για τις δυνατότητες εμπορικής εκμετάλλευσης του «Κλεάνθης Βικελίδης». Μία κίνηση που χρηματοδοτεί ο εξωδιοικητικός παράγοντας ώστε έως τα τέλη Μαΐου να έχει στα χέρια του τη σχετική μελέτη για το επόμενο βήμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τη συμμετοχή και της Κ20 που υποδέχεται αύριο στις 11:00 τον Εργοτέλη στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Ωστόσο οι επόμενες δύο προπονήσεις (Δευτέρα και Τετάρτη) θα γίνουν και πάλι στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αφού το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα κλείσει για λίγες μέρες λόγω εργασιών στον χορτοτάπητά του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ