ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Συνάντηση σε καλό κλίμα

Συνάντηση σε καλό κλίμα
Σπανός, οπαδοί

Σε πολύ καλό η συνάντηση Σπανού και αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων του Ατρόμητου, "FENTAGIN"

Η συνάντηση έγινε στα γραφεία του συνδέσμου, και συμμετείχαν επίσης ο Διευθυντής Ασφαλείας της ΠΑΕ κ. Σπύρος Σοφιανός και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ κ. Αντώνης Καραλής.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ προλογίζοντας την συζήτηση είπε στους εκπροσώπους των φιλάθλων ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία τους στους αγώνες του Ατρόμητου και τόνισε με έμφαση πως πρέπει στα επόμενα παιχνίδια η παρουσία να είναι ακόμα μαζικότερη.

Οι φίλαθλοι από την πλευρά τους εξέφρασαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ την πλήρη υποστήριξη τους στις κινήσεις που κάνει σε όλα τα επίπεδα προκειμένου ο Ατρόμητος να αποκτήσει μεγάλη δυναμική στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ακόμα, έγινε συζήτηση για το θέμα του στεγάστρου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Περιστερίου για την τοποθέτηση του οποίου η ΠΑΕ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις.

Οι φίλαθλοι έθεσαν και το θέμα της μετακίνησής τους στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η θέση του προέδρου της ΠΑΕ . Γιώργου Σπανού ήταν πως ο Ατρόμητος θα ζητεί εισιτήρια σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά είναι θέμα της γηπεδούχου ομάδας αν θα της παραχωρεί εισιτήρια ή όχι.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι δεσμεύτηκαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ ότι θα ξεκινήσουν «καμπάνια» σε όλα τα στέκια της πόλης του Περιστερίου για να προσελκύσουν ακόμα περισσότερους φιλάθλους. Τέλος αποφασίστηκε στο πλαίσιο της καλύτερης προβολής μέσα στην πόλη του Περιστερίου, πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας να υπάρχει «κουβούκλιο» στον πεζόδρομο της οδού Εθνικής Αντιστάσεως ή στο Μπουρνάζι.

Απουσία ο Γεωργίου

Στα αγωνιστικά στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, που σε διαφορετικές ώρες, έκαναν ασκήσεις με βάρη, ασκήσεις πάνω στην άμμο, ταχύτητες και ασκήσεις πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας.

Το απόγευμα όλη η ομάδα προπονήθηκε μαζί, αποκλειστικά πάνω σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Ο μοναδικός απών είναι ο Γιώργος Γεωργίου που συνεχίζει τη θεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.Την Πέμπτη οι παίκτες θα κάνουν διπλή προπόνηση, ενώ όπως ανακοινώθηκε από τον Γκιγιέρμο Όγιος το Σαββατοκύριακο θα έχουν ρεπό.












TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ