ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση του Πλατινί με τον πρωθυπουργό

Συνάντηση του Πλατινί με τον πρωθυπουργό

Στην Αθήνα αναμένεται την Τρίτη ο πρόεδρος της UEFA, Mισέλ Πλατινί για να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο. Τι θα περιλαμβάνει η ατζέντα της συνάντησης.

Στην συνάντηση που γνωστοποιήθηκε επίσημα από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, θέματα συζήτησης θα είναι ο συντονισμός των δράσεων για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του.

Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA, Mισέλ Πλατινί από την οποία ορίστηκε η επίσκεψη του στην Αθήνα.

Η συνάντηση αυτή έρχεται ως συνέχεια της υπόθεσης με τα "στημένα" παιχνίδια η οποία ήρθε για να κλονίσει την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος και για πρώτη φορά μάλιστα πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, θα συναντήσει τον πρωθυπουργό της χώρας ως ενδεικτικό της σημασίας που δίνεται πλέον στην προσπάθεια για την εξυγίανση.

Η κυβέρνηση είχε διαμηνύσει από την πρώτη στιγμή ότι η αναβάθμιση θα έρθει με την βοήθεια της UEFA και στο πλαίσιο της θα συζητηθούν οι δράσεις για την ανάκτηση της αξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε:" Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, με τον Πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, με θέμα το συντονισμό των δράσεων για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ανάκτηση της αξιοπιστίας του, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη κλιμακίου της UEFA στην Αθήνα, την Τρίτη 26 Ιουλίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον Πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί".


TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ