ΠΑΟΚ

Συνάντηση Ζαγοράκη-Σουφλιά

Συνάντηση Ζαγοράκη-Σουφλιά
Ζαγοράκης-ΠΑΟΚ

Συνάντηση με το Γιώργο Σουφλιά για το θέμα της δημιουργίας του αθλητικού κέντρου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας είχε ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Στην διάρκεια της σημερινής ημέρας ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε συνάντηση με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργο Σουφλιά, για το θέμα της δημιουργίας του αθλητικού κέντρου στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας.
Στα αγωνιστικά μετά την χθεσινή του απολογία στην διοίκηση της ΠΑΕ ο Ιμπραήμα Μπακαγιόκο ενσωματώθηκε και πάλι με την υπόλοιπη ομάδα με τον Ιβοριανό να αναμένεται να τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο.

Όσο για την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ περιείχε ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα ενώ πριν την έναρξή της ο Σάντος μίλησε στους ποδοσφαιριστές για θέματα τακτικής με τη βοήθεια χρήσης βίντεο από παιχνίδια του Άρη.

Αναστασάκος και Ηλιάδης προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο διεθνής Χιλιανός Πάμπλο Κοντρέρας ακολούθησε το μισό πρόγραμμα της ομάδας και στη συνέχεια για προληπτικούς λόγους γυμνάστηκε ατομικά. Όσο για τους Λάκη και Βαγγελή ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Παπαδημητρίου: "Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον κόσμο"

Φαίνεται ότι στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμμετέχουν όλο και περισσότερες γυναίκες.
Η Ιωάννα Παπαδημητρίου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μοντέλο και σύντροφος του προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κου Δρόσου, τόνισε:

"...με την ανάμειξή μου στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ, κατάλαβα ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του, γιατί οι διοικήσεις έρχονται και παρέρχονται, όμως ο κόσμος είναι πάντα εκεί. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στον κόσμο του...".



Εν τω μεταξύ, την αποκάλυψη ότι γίνονται συζητήσεις με έναν Ελληνοαμερικανό για την αγορά του ΠΑΟΚ, έκανε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης "Extrasport" ο Αχιλλέας Μπέος.

"Έχω ακούσει ότι γίνονται συζητήσεις με έναν Ελληνοαμερικανό για την αγορά του ΠΑΟΚ. Δεν ήμουν παρών για να γνωρίζω αν αυτό θα γίνει μέσω της κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ή αγοράζοντας τμήμα των μετοχών.

Την πληροφορία την έχω από φίλους μου που ζουν στη Νέα Υόρκη, μου είπαν ότι αυτός ο ομογενής επιχειρηματίας ζει πλέον στην Ελλάδα. Αυτά μόνο γνωρίζω διότι δεν έχω τη δυνατότητα περισσότερων πληροφοριών", δήλωσε χαρακτηριστικά.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ