ΑΡΗΣ

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Άρης

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Άρης
Πόι Γκόλιας INTIME SPORTS

Οι επιστροφές των Μάουρο Πόι και Βάσκο Φερνάντες σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων "έλυσαν" τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό.

Το γεγονός ότι οι Μάουρο Πόι και Βάσκο Φερνάντες επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων "έλυσαν" τα χέρια της τεχνικής ηγεσίας του Άρη για το μεθαυριανό παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό.

Κι αυτό γιατί οι όχι και τόσο ανησυχητικές ενοχλήσεις που ένιωσαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης οι Ν' Λουντούλου και Νάκας, δεν δύναται να προβληματίσουν περαιτέρω τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο τεχνικός του Άρη βλέποντας ουσιαστικά να μην έχει απουσίες δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη να προχωρήσει σε μερικές δοκιμές στο οικογενειακό δίτερμα. Αυτές επικεντρώθηκαν κυρίως στις πτέρυγες όπου δοκιμάστηκαν κατά διαστήματα οι Μάριος Παπαδόπουλος και Ηλίας Σταυρόπουλος.

Παρόλα αυτά όμως ο Καλαϊτζίδης δεν δείχνει διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό του σχήμα με την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει να είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ίδια με αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Έβρο Σουφλίου.

Συγκεκριμένα ο Φυσέκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Γκόλια και Σαμαρά να αποτελούνε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και στα άκρα ο Γεωργιάδης δεξί μπακ και ο Λιόνης αριστερό. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Καλογέρης και Σανιά ενώ στα άκρα της επίθεσης οι Ν' Λουντούλου δεξιά και Σουνάς αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Πόι και μπροστά του στην κορυφή ο Καπνίδης.

Το σημερινό πρόγραμμα του Άρη περιλαμβάνει για μία ακόμη μέρα απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του "Δασυγένειου".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ