ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Συνεχίζει χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος

Συνεχίζει χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος
INTIME SPORTS

Σε όλους τους παίκτες της ομάδας του μπορεί να υπολογίζει ο Γιώργος Παράσχος ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Με προπόνηση στογήπεδο τουΠεριστερίου συνεχίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι η προετοιμασίατης ομάδας του Ατρόμητου για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την Παρασκευή θα γίνει πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντροκαι αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα λειτουργήσει την Παρασκευή από τις 12.00 μέχρι τις 20.00. Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο για τη Θύρα 1 (15 ευρώ). Παραμένει το κοινωνικό εισιτήριο για τους φιλάθλους μας των 5 ευρώ στη Θύρα 5.

Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα : https://www2.omadanet.gr/atromitosfc/

Επίσκεψη στο 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Με τον ύμνο της ομάδας του Ατρόμητου να ακούγεται στη διαπασών, μαθητές και μαθήτριες του 10ου Γυμνασίου Περιστερίου υποδέχθηκαν σήμερα στο αμφιθέατρο του σχολείου, τους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου Εδουράρδ Μπρίτο, Φάμπιο και Θεολόγου που τους επισκέφθηκαν για να μοιράσουν εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνεχίζει χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος

Οι παίκτες αποθεώθηκαν από τους μαθητές, υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και δέχθηκαν ευχές για τη νίκη στον αγώνα του Σαββάτου ενώ δεν παρέλειψαν να υπογράψουν δεκάδες αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας των Δυτικών Προαστίων αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου ευχαριστώντας τη Διευθύντρια κ. Μαριάννα Πλαστουργού για την εξαιρετική φιλοξενία!.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ