ΑΡΗΣ

Συνεχίζει έως τις 9 Νοεμβρίου

Συνεχίζει έως τις 9 Νοεμβρίου

Τελικά μετά την εκδίκαση της αίτησης για την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 που έχει οριστεί για την 9η Νοεμβρίου θα υπάρξουν διοικητικές εξελίξεις με την διοικούσα επιτροπή να παραμένει τουλάχιστον μέχρι εκείνη την ομάδα.

Με την σύμφωνη γνώμη των νομικών που έχουνε αναλάβει την υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99 η διοικούσα επιτροπή θα παραμείνει στην θέση της μέχρι την ημέρα της εκδίκασης της αίτησης. Μέχρι δηλαδή την 9Νοεμβρίου.

Κάτι που σημαίνει ότι για άλλες 13 τουλάχιστον ημέρεςτα θέματα της ΠΑΕ Άρης θα συνεχίσουν να επιφορτίζονται οι Ζαμπέτας, Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Στεφανίδης μαζί με τον εκπρόσωπο του Α.Σ. Άρης Χρήστο Γρόλλιο.

Ωστόσο οι τρεις νομικοί του Άρη (Αργυριάδης, Τσομίδης και Χριστογορίδης) ήταν κατηγορηματικοί ότι από την επόμενη κιόλας ημέρα θα πρέπει να τρέξουνε οι εξελίξεις για τον ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι στις ουσιαστικά δύο εβδομάδες που απομένουν μέχρι την 9Νοεμβρίου δεν θα συνεχιστούν οι επαφές που έχουνε ξεκινήσει για να στελεχώσουν την διοίκηση Πρωτοδικείου

. Υπενθυμίζεται πως έχουνε γίνει συζητήσεις με τον επιχειρηματία Σίμπ Μπάρτζα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ