ΑΡΗΣ

Συνεχίζει η διοίκηση Σκόρδα

Συνεχίζει η διοίκηση Σκόρδα
INTIME SPORTS

Τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με πρόεδρό της τον Λάμπρο Σκόρδα αποφάσισαν τελικά να μην προβούν σε παραίτηση, με το ενδιαφέρον να μεταφέρεται για την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο.

Τελικά τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης με πρόεδρό της τον Λάμπρο Σκόρδα αποφάσισαν να μην προβούν σε παραίτηση παρά το ότι είχε διαρρεύσει από το βράδυ του Σαββάτου.

Μία φημολογία που είχε αναπτυχθεί μετά τη λήξη του παιχνιδιού κόντρα στον ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τη νέα εντός έδρας απώλεια με το τελικό 0-0.

Οι Κώνστας και Αριστοτελίδης μπορεί να εξεδήλωσαν την πρόθεσή τους να αποχωρήσουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά χθες το βράδυ ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε υπήρξε ανατροπή δεδομένων.

Μπορεί να ανέβηκαν οι τόνοι από τις διαφωνίες που υπήρξανε αλλά τελικά αποφάσισαν ότι δεν παραιτούνται και συνεχίζουν, ενώ μεταξύ άλλων την πρόθεση να συμμετέχουν στη διοίκηση εξέφρασαν οι Νικήτας Ματθαίου και Χρήστος Τσομπανίδης.

Μόνο όμως από τη στιγμή που πρόκειται για διοίκηση Ειρηνοδικείου που προτείνουν ΚΜΑ και ΑΣ. Επίσης στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο αποφασίστηκε αύριο το μεσημέρι να γίνει αντίκρουση στο Ειρηνοδικείο της αίτησης ανάκλησης από τον ΑΣ Άρης.

Κατά τα άλλα η ΠΑΕ Άρης κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα και πήρε προσωρινή διαταγή μέχρι τις 24 Μαρτίου, με αποτέλεσμα να επανήλθε η «ασπίδα» από τους πιστωτές της.

Τα ασφαλιστικά μέτρα είχανε κατατεθεί από την περασμένη βδομάδα ζητώντας νέα προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές, βάσει του άρθρου 103, παράγραφος 3 του Πτωχευτικού Κώδικα, του άρθρου 99, ζητώντας άμεσα να βγει η απόφαση. Όπως και έγινε σήμερα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ