ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Συνεχίζει μόνος του ο Τζούνιορ

Συνεχίζει μόνος του ο Τζούνιορ
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Αστέρα Τρίπολης και οι παίκτες του Χάβου από την Τρίτη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν στη προπόνηση της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Skoda Ξάνθη. Οι υπόλοιποι, με την προσθήκη ποδοσφαιριστών της ομάδας Κ20, συμμετείχαν σε αγωνιστικά παιχνίδια με πίεση.

Απουσίασαν ο τραυματίας Θεοδωρίδης και ο στρατευμένος Πασάς. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Τζούνιορ και ο Πόι. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο EMILEON.

Μειωμένες τιμές μέχρι τέλους

Από εκεί και πέρα η διοίκηση του Παναιτωλικού πήρε την απόφαση να μειώσει τις τιμές στα εναπομείναντα εντός έδρας ματς της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Η χαρακτηριστική ανακοίνωση αναφέρει:

"Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε περισσότερους φιλάθλους να παρακολουθήσουν τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται ως εξής:

Μικρή κερκίδα: 5 ευρώ
Πέταλο: 5 ευρώ
Μεγάλη κερκίδα: 10 ευρώ

Για τις γυναίκες θα διατεθούν εισιτήρια των 5 ευρώγια τη μεγάλη κερκίδα. Η είσοδος για παιδιά ηλικίας έως 12 ετών είναιδωρεάν.

Οι τιμές αυτές θα ισχύσουν για τους αγώνες με:

Αστέρα Τρίπολης Σάββατο 22/3
Βέροια
Σάββατο 29/3
ΟΦΗ Κυριακή 13/4"

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ