ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Συνεχίζει ο Σαραγόσα

Συνεχίζει ο Σαραγόσα

Ο Γάλλος Λουσιέν Ομπέ δεν ικανοποίησε τον Μπάμπη Τεννέ και αποχώρησε από την προετοιμασία του Παναιτωλικού, σε αντίθεση με τον Βραζιλιάνο Μαρσέλο Σαραγόσα που θα συνεχίσει τις προπονήσεις. Χωρίς έξι παίκτες η προπόνηση λόγω ίωσης

Με τον έναν από τους δύο ξένους παίκτες συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιτωλικού στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος αριστερός μπακ Λουσιέν Ομπέ δεν ικανοποίησε τον Μπάμπη Τεννέ και αποχώρησε, σε αντίθεση με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο Μαρσέλο Σαραγόσα ο οποίος θα συνεχίσει να δοκιμάζεται.

Επίσης, από το "μικροσκόπιο" του τεχνικού της ομάδας του Αγρινίου, περνάει και ο επιθετικός Γιάννης Σωτηρόπουλος, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Πανηλειακό.

Από εκεί και πέρα, με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας, καθώς έξι παίκτες είχαν πυρετό και δεν πήραν μέρος στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης.

Ο λόγος για τους Θεοδωρίδη, Καραμαλίκη, Κουτρομάνο, Αναστασιάδη, Δέντσα και Τζενάμο. Οι τρεις πρώτοι δεν συμμετείχαν και στο πρωινό πρόγραμμα, που περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο. Το απόγευμα έγιναν ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο, με τον Μπελεβώνη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Στο μεταξύ, κατά το διάστημα της παραμονής του στο Καρπενήσι ο Παναιτωλικός έχει προγραμματίσει να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια. Την Πέμπτη 21 Ιουλίου με τον Άρη (18.30) και το Σάββατο 23 Ιουλίου με τον Αστέρα Τρίπολης.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ