ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Συνελήφθη για επίθεση ο Τζέραρντ!

Συνελήφθη για επίθεση ο Τζέραρντ!
Τζέραρντ-Λίβερπουλ

Ο Σ.Τζέραρντ συνελήφθη μαζί με άλλα 5 άτομα μετά από επεισόδιο με τραυματισμό 34χρονου στο Σάουθπορτ

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ο αρχηγός των "κόκκινων" συνελήφθη από την αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ μαζί με άλλα 5 άτομα έξω από παμπ στο Σάουθπορτ, μετά από επίθεση που δέχτηκε στον ίδιο χώρο ένας άλλος άνδρας.
Όπως αναφέρει το αγγλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο "BBC", το "θύμα" της επίθεσης ήταν ένας 34χρονος, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο πρόσωπο, με την κατάσταση -ευτυχώς- της υγείας του να μην κρίνεται ανησυχητική.

"Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ερευνά μία επίθεση που έλαβε χώρα τις πρώτες ώρες της Δευτέρας 29 Δεκεμβρίου στη Μπολντ Στριτ του Σάουθπορτ. Κατά τις 2.30 το πρωί οι αστυνομικοί έφτασαν στο χώρο και συνέλαβαν έξι άτομα στην Λορντ Στριτ.

Πρόκειται για τέσσερα άτομα ηλικίας 33, 31, 29 και 19 ετών, όπου όλοι τους προέρχονται από την περιοχή του Χάιτον, ένα 28χρονο από το Φόρμπι και έναν 18χρονο από το Λίθερλαντ.

Ένας 34χρονος από το Σάουθπορτ διακομίστηκε στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο πρόσωπο, όμως η ζωή του δεν βρίσκεται κίνδυνο", ανέφερε χαρακτηριστικά για το περιστατικό εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.









TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ