EUROPA LEAGUE

Συνελήφθη κατά... λάθος

Συνελήφθη κατά... λάθος
New Image

Οι Ελληνικές Αρχές αντί καταζητούμενου συνέλαβαν τον ποδοσφαιριστή της Ραπίντ, Βασίλε Μαφτέι

Πρόβλημα αντιμετώπισαν ποδοσφαιριστές της Ραπίντ Βουκουρεστίου κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος.

Οι Μολντοβάν και Μαφτέι κρατήθηκαν για εξακρίβωση στοιχείων με τον πρώτο να τελειώνει γρήγορα και να φεύγει τον δεύτερο όμως να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Ο αρχηγός της ομάδας Βασίλε Μαφτέι έπεσε θύμα μιας κωμικοτραγικής ιστορίας, καθώς συνεπώνυμός του "κύριος" φέρεται να καταζητείται από τις ιταλικές αρχές.

Ο Ρουμάνος παίκτης κρατήθηκε για περισσότερες από 2 ώρες στο αεροδρόμιο από τις αρχές της χώρας μας, με τον προπονητή του Ραζβάν Λουτσέσκου να αποχωρεί μαζί με την υπόλοιπη αποστολή νευριασμένος και εξαπολύοντας (δικαιολογημένα) ύβρεις προς πάσα κατεύθυνση.

Τελικώς ο αρχηγός της ρουμάνικης ομάδας που την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναίκό, αφέθηκε ελεύθερος μετά από παρέμβαση του πρέσβη της Ρουμανίας Νικολάε Άντον αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης.

Νικολάε Άντον: "Ευχαριστώ τις ελληνικές αρχές"


Ο Ρουμάνος πρέσβης μιλώντας στο SPORT 24 δήλωσε: "Ευχαριστώ τις ελληνικές αρχές για την βοήθειά τους, το μπέρδεμα ήταν με το επώνυμο του ποδοσφαιριστή, γιατί είναι το ίδιο με κάποιον που καταζητείται σε άλλη χώρα, ωστόσο η παρεξήγηση μετά από τρείς ώρες λύθηκε στο αεροδρόμιο, έφυγε και ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας του και θα παίξει στον αγώνα."

Ζαν Βαλβίς: "Λάθος των αρχών"

Ο ισχυρός άνδρας της Ραπίντ Ζαν Βαλβίς δήλωσε στα ρουμανικά ΜΜΕ: "Το όλο θέμα δημιουργήθηκε από ένα λάθος των αρχών εξαιτίας μιας συνωνυμίας με τον Μαφτέι ενός ανθρώπου που πριν από δύο τρία χρόνια είχε δημιουργήσει πρόβλημα. "

Ραζβάν Λουτσέσκου: "Δεν έπρεπε να γίνει"

"Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Παραμονή ενός τόσο σημαντικού αγώνα δεν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο. Ταλαιπωρηθήκαμε στο αεροδρόμιο."
















TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ