ΑΓΓΛΙΑ

Συνελήφθη με ναρκωτικά ο Γκάζα!

Συνελήφθη με ναρκωτικά ο Γκάζα!
Γκασκόιν

Για υπερβολική χρήση ναρκωτικών ουσιών συνέλαβε τον Πολ Γκασκόιν η αστυνομία της Πορτογαλίας

Η καριέρα του Πολ Γκασκόιν μπορεί να ήταν σύντομη όσο αφορά την προσφορά του στους αγωνιστικούς χώρους, όμως η εξωγηπεδική του ζωή πάντα απασχολούσε τα ΜΜΕ κυρίως λόγω της έντονης δραστηριότητας του.
Το τελευταίο διάστημα όμως η κατάσταση του "Γκάζα" φαίνεται ότι έχει πάρει μια επικίνδυνη τροπή, αφού ο εθισμός του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά πλέον είναι σε τέτοιο σημείο που αν συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό, ίσως και να του στοιχίσει την ίδια του την ζωή.

Δημοσίευμα της Αγγλικής εφημερίδας "Sun" κάνει λόγω για σύλληψη του πάλαι ποτέ αστέρα για υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ, που είχε σαν αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.

Ο Γκασκόιν βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε κλινική αποτοξίνωσης από την οποία όμως δραπέτευσε με αποτέλεσμα να τον ψάχνει η οικογένεια του, τελικά βρέθηκε από τις αρχές της Πορτογαλίας σε ξενοδοχείο σε άθλια κατάσταση.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι μάρτυρες είπαν πως μαζί με το ποτό κατανάλωσε και αρκετά χάπια κάτι που ουσιαστικά έμοιαζε σαν αυτοκτονία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν ο Πολ Γκασκόιν είχε επιχειρήσει να δώσει τέλος στην ζωή του, με την πρώην σύζυγό του όμως να προλαβαίνει το κακό, βάζοντας τον σε κλινική για να τον βοηθήσει τόσο ψυχολογικά όσο και με το πρόβλημα εθισμού.








TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ