ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνελήφθη ο Γκουαρίν και κατηγορείται για επίθεση στην οικογένειά του

Η σύλληψη του Φρέντι Γκουαρίν μετά από επίθεση στην οικογένειά του
Η σύλληψη του Φρέντι Γκουαρίν μετά από επίθεση στην οικογένειά του TWITTER PRINTSCREEN

Ο πρώην μέσος της Ίντερ και νυν των Μιγιονάριος, Φρέντι Γκουαρίν, συνελήφθη από την αστυνομία, ενώ κατηγορείται για επίθεση στην οικογένειά του.

Το BluRadio Colombia έδωσε στη δημοσιότητα ένα video, όπου φαίνεται ο πρώην μέσος της Ίντερ, Φρέντι Γκουαρίν να απωθείται από την αστυνομία, καθώς ήταν πρωταγωνιστής σε επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Κολομβίας, El Pais, ο νυν παίκτης της Γκουαρίν κατηγορείται για επίθεση στον πατέρα του και σε άλλα μέλη της οικογένειάς του την Πέμπτη (1/4). Στο video εμφανίζεται να είναι καλυμμένος με αίμα, αλλά δεν προσδιορίζεται από πού αυτό προέρχεται.

Η Αστυνομία, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Semana επιβεβαίωσε την σύλληψη του Γκουαρίν, ενώ ήταν υπό την επήρεια ουσιών, καθώς φέρεται να επιτέθηκε στους γονείς του. Μάλιστα, ο 34χρονος πριν από λίγες μέρες είχε ζητήσει άδεια από τους Μιγιονάριος για προσωπικά ζητήματα.

Ο Γκουαρίν αγωνίστηκε σε Μπόκα Τζούνιος, Σεντ Ετιέν, Πόρτο, Ίντερ, Βάσκο Ντε Γκάμα, ενώ τον Ιανουάριο τον απέκτησαν οι Μιγιονάριος.

Photo credits: Twitter printscreen

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ