ΑΓΓΛΙΑ

Σύνθημα αντεπίθεσης από τον Τζέραρντ

Σύνθημα αντεπίθεσης από τον Τζέραρντ
Τζέραρντ

H ευκαιρία για να καλύψει το χαμένο έδαφος στον όμιλο της και να αυξήσει σημαντικά τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά του "Euro 2008", είναι τα δύο προσεχή παιχνίδια για την Αγγλία, σύμφωνα με τον Στίβεν Τζέραρντ.

Τα "λιοντάρια" προέρχονται από την ήττα στην Κροατία και την ισοπαλία με τα Σκόπια, κάτι που σημαίνει ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο, ενόψει των αναμετρήσεων με το Ισραήλ το Σάββατο και την Ανδόρα στην συνέχεια.
Ο άσος της Λίβερπουλ παραδέχτηκε ότι η Αγγλία είναι μακριά από τον καλό της εαυτό αλλά τόνισε ότι υπάρχει αποφασιστικότητα να εμφανίσει το καλό της πρόσωπο στα προσεχή παιχνίδια της.

" Μου αρέσει να αγωνίζομαι για την χώρα μου. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση απ΄ότι στο επίπεδο των ομάδων και οι ήττες με την Αγγλία είναι περισσότερο πικρές γιατί πρέπει να περιμένουμε ένα μήνα ή δύο για να επανέλθουμε", τόνισε ο παίκτης των "κόκκινων" και συμπλήρωσε:

" Με την Λίβερπουλ υπάρχει πάντα ένα παιχνίδι στην...γωνία. Η τρίτη θέση δεν είναι αρκετή. Πρέπει να επανέλθουμε στην κορυφή του ομίλου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία τις επόμενες μέρες να συγκεντρώσουμε έξι βαθμούς και θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα αν το πετύχουμε. Όλοι ξέρουν ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποδείξουμε ότι έχουμε καλή ομάδα".






TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ