ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σύνθημα... κατάκτησης

Σύνθημα... κατάκτησης
τζιολης

"Πάμε να το πάρουμε", "Είμαστε το φαβορί" τα συνθήματα στο "τριφύλλι" ενόψει του τελικού Κυπέλλου

Μήτσου: "Τώρα ο τελικός..."

Διαφορετική ήταν η παρουσία και η εικόνα του πρόεδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Μήτσου, σε σχέση με αυτήν μετά το ματς στην Καλαμαριά.

Απόλυτα ικανοποιημένος για την πρόκριση του συλλόγου στον τελικό, ο "ισχυρός άνδρας" της "πράσινης" ΠΑΕ, τόνισε χαρακτηριστικά: " Είμαστε Παναθηναϊκός κι έπρεπε να προκριθούμε. Τώρα ο τελικός".

Τζιόλης: "Κύριος στόχος το Κύπελλο"


Ο σκόρερ του γκολ της πρόκρισης, Αλέξανδρος Τζιόλης, είπε: " Είχαμε πει ότι πρέπει να μπούμε δυνατά και ότι, αν βάζαμε γρήγορα ένα γκολ, θα κάναμε πιο εύκολη τη δουλειά μας. Αυτός ήταν ο σκοπός μας και τον πετύχαμε.

Στο πρωτάθλημα ουσιαστικά έχουμε μείνει εκτός δεύτερης θέσης. Ο κύριος στόχος μας είναι το Κύπελλο. Τώρα είμαστε στον τελικό και πρέπει να το κατακτήσουμε. Ο κόσμος αυτό που περιμένει από εμάς είναι σε κάθε ματς να παίρνουμε τη νίκη. Θα πρέπει λοιπόν στο πρωτάθλημα να σημειώσουμε τρεις νίκες

".

Μάντζιος: "Επρεπε να πάμε τελικό"

Για άγχος και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μίλησε ο Βαγγέλης Μάντζιος που βοήθησε σημαντικά στον επιθετικό τομέα. Ο παίκτης των "πράσινων" έχρισε ήδη την ομάδα του φαβορί και για τον τελικό, λέγοντας:

" Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Χρειαζόμασταν την πρόκριση, θέλαμε να μπούμε δυνατά, να παίξουμε με πάθος και τα καταφέραμε. Είχαμε άγχος και πολλή πίεση.

Είμαστε Παναθηναϊκός και έπρεπε να πάμε στον τελικό. Ημασταν και πριν, είμαστε και τώρα το φαβορί και πολλοί περιμένουν από εμάς να πάρουμε το Κύπελλο

".

Νίνης: "Ο πρώτος τελικός για μένα"


Αποθεώθηκε για άλλη μια φορά από το κοινό μιας διαφορετικής ομάδας, ο Σωτήρης Νίνης, ενώ με την πρόκριση του Παναθηναϊκού στον τελικό θα ζήσει και την πρώτη εμπειρία ενός τελικού:

" Είχαμε πει μετά την Καλαμαριά ότι αυτό το ματς είναι όλη η χρονιά. Φυσικά και ήθελα την πρόκριση. Είναι ο πρώτος τελικός για μένα.

Ολοι θέλαμε να πάμε στον τελικό. Θα παίξουμε με καλή ψυχολογία και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αισθάνθηκα ωραία για το χειροκρότημα του κόσμου. Τον ευχαριστώ

" είπε ο ταλαντούχος μέσος των "πράσινων".

Σαλπιγγίδης: "Παίζαμε όλη τη χρονιά"

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με την σειρά του υποστήριξε ότι ήταν από τα πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς ο επαναληπτικός στην Ξάνθη, γι' αυτό απέδωσαν καλύτερα από το ματς στην Καλαμαριά.

" Ημασταν πολύ πίσω στο πρωτάθλημα και πολύ δύσκολα θα προλάβουμε τη δεύτερη θέση. Αυτό ήταν ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς. Επρεπε να νικήσουμε και τα καταφέραμε.

Στα δύο παιχνίδια των ημιτελικών ήμασταν καλύτεροι και δίκαια προκριθήκαμε στον τελικό. Παίζαμε όλη τη χρονιά και αποδώσαμε καλά

", είπε ο διεθνής επιθετικός.

Τρίτη φορά αντίπαλοι ΠΑΟ-ΑΕΛ


Παναθηναϊκός και Λάρισα θα διεκδικήσουν μεταξύ τους ένα ακόμα τρόπαιο στον τελικό της 5ης Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τρίτη φορά, με τους "πράσινους" να έχουν το απόλυτο νικών.

Αρχικά, το 1982 το "τριφύλλι" επικράτησε 1-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια με γκολ του Χαραλαμπίδη (49') ενώ το 1984 οι "πράσινοι" επικράτησαν με 2-0 των "βυσσινί" (18' αυτ. Γκαλίτσιος, 39' Αντωνίου) στο ΟΑΚΑ.




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ