ΑΡΗΣ

Σύνθημα νίκης με ΑΕΚ από Κόντη και Μαζίνιο

Σύνθημα νίκης με ΑΕΚ από Κόντη και Μαζίνιο
Κόντης

Ομιλία με σκοπό να ανέβει η ψυχολογία των παικτών του Άρη έγινε στην προπόνηση της Τετάρτης από τον Γιάννη Κόντη

Στην προπόνηση του Άρη βρέθηκε την Τετάρτη το πρωί ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης, ο οποίος μετά το τέλος του προγράμματος μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας παρουσία του Ιομάρ Μαζίνιο και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ θέλοντας να ανεβάσει την ψυχολογία τους εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.
"Θέλω να δουλέψετε σκληρά μετά το πρόσωπο που δείξατε στα δύο τελευταία παιχνίδια που δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό και να είστε έτοιμοι για το ματς με την ΑΕΚ για να το κερδίσουμε", είπε στους παίκτες του Άρη ο Γιάννης Κόντης ενώ στο ίδιο μήκος κύματος αμέσως μετά κινήθηκε και η ομιλία του Ιομάρ Μαζίνιο με τον Βραζιλιάνο τεχνικό με την σειρά του να προσπάθησε να "φτιάξει" τους ποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα οι Σηφάκης και Γκιάρο έκαναν φυσιοθεραπεία, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή τους στο Κυριακάτικο ματς απέναντι στην "Ένωση". Από την πλευρά του ο Βανγκέλι έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νάτσο Γκαρσία μάλλον δεν θα προλάβει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης με δηλώσεις του ο Αργεντινός μέσος του Άρη Ντάριο Φερνάντες μίλησε για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ, λέγοντας πως η ομάδα του έχει το προβάδισμα.

"Γνωρίζουμε πως η ΑΕΚ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως παραμένει πάντα ΑΕΚ οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πιστεύω όμως πως με την στήριξη των φιλάθλων μας θα κερδίσουμε την αναμέτρηση", είπε χαρακτηριστικά χωρίς να θέλησε να σταθεί στο τι έφταιξε στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με τον Πανθρακικό και Εργοτέλη.

Τέλος προέτρεψε τον συμπαίκτη του στην φετινή προετοιμασία του Άρη και αντίπαλό του την Κυριακή Σανέλ Γιάχιτς να ξεχάσει για λίγο τον καλό του εαυτό.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ