ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συντηρητικά την Παρασκευή ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό

Συντηρητικά την Παρασκευή ο Εσιέν στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάικλ Εσιέν γυμνάστηκε σε πιο έντονους ρυθμούς την Παρασκευή (15/1) αλλά στην τελευταία προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής (17/1) με τον Πανιώνιο. (VIDEO)

Ένα κομμάτι της προπόνησης του Παναθηναϊκού έβγαλε την Παρασκευή (15/1) ο Μάικλ Εσιέν με τον Γκανέζο άσο να γυμνάζεται σε πιο συντηρητικούς ρυθμούς και να μην παίρνει μέρος σε όλο το πρόγραμμα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι θα περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Εσιέν και το Σάββατο και εν συνεχεία θα αποφασίσει για το αν θα τον συμπεριλάβει ή μη στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής (17/1) με τον Πανιώνιο. Πλην του Εσιέν απών από το "Γ. Καλαφάτης" ήταν ο τραυματίας Σέρχιο Σάντσεθ.

Αντίθετα κανονικά πήρε μέρος στο πρόγραμμα ο Ντάνιελ Πράνιτς ο οποίος την Πέμπτη ήταν η πρώτη φορά που δεν αγωνίστηκε σε αγώνα του τριφυλλιού με τον Στραματσόνι στον πάγκο.

Το δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανέφερε:

"Προπόνηση στο Κορωπί, το μεσημέρι, είχε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και παιχνίδι.

Ο τραυματίας Σάντσεθ απουσίασε, ενώ ο Εσιέν έκανε το πρώτο μέρος της προπόνησης και ολοκλήρωσε με ατομικό πρόγραμμα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 4:30 το μεσημέρι".

Παίζει με Πανιώνιο ο Μπουμάλ

Κανονικά στην διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο θα είναι ο Μπουμάλ. Παρά το γεγονός ότι στις πρώτες συζητήσεις των δυο πλευρών υπήρχε όρος και συμφωνία να μην παίξει ο Καμερουνέζος στην τελευταία επαφή που έγινε αποφασίστηκε να μην μπει κανένας όρος και ο Μπουμάλ να μπορεί να αγωνιστεί κανονικά.

Για αυτό άλλωστε και στο ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν αγωνίστηκε ως βασικός αλλά πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία δέκα λεπτά. Ο Ιταλός τεχνικός τον υπολογίζει για την αρχική ενδεκάδα στην αναμέτρηση της Κυριακής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ