ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συστάσεις Μουνιόθ, αγωνία για "Παπ"

Συστάσεις Μουνιόθ, αγωνία για "Παπ"
Παπαδόπουλος, τραυματισμός, Παναθηναϊκός

Μουνιόθ προς παίκτες: "Πρέπει να είμαστε αυστηροί με τους εαυτούς μας". Αγωνία με "Παπ" για ΟΣΦΠ

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" ο οποίος τραυματίστηκε κόντρα στον Ηρακλή αφού υπέστη διάστρεμμα τέθηκε οριστικά εκτός μάχης για τον αγώνα με την τσέχικη ομάδα. Ο "Παπ" όπως και οι Αντονσον, Κώτσιος, Γκαλίνοβιτς και Γκονζάλες θα μείνει εκτός αποστολής από τον δεύτερο αγώνα του "τριφυλλιού" ενώ θα γίνει αγώνας δρόμου από το ιατρικό επιτελείο προκειμένου να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ, οι πιθανότητες για το αν θα μπορέσει να παίξει στο ντέρμπι των "αιωνίων" θα οριστικοποιηθούν σε μεγάλο ποσοστό την Τρίτη όπου αν το πρήξιμο στον αστράγαλο δεν υποχωρήσει θα είναι μάλλον αδύνατο να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής. Σε διαφορετική περίπτωση αν συνεχίσει την θεραπεία και καταφέρει και προπονηθεί κανονικά το Σάββατο θα έχει βάσιμες ελπίδες να φορέσει φανέλα βασικού.

Αναφορά και σε ΟΥΕΦΑ



Το γεγονός αυτό επεσήμανε και η επίσημη σελίδα της ΟΥΕΦΑ που με τίτλο " Ο Παναθηναϊκός έχασε τον Παπαδόπουλο" αναφέρε πως ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στο ματς με τον Ηρακλή και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την Μλάντα Μπόλεσλαβ ενώ στο κείμενο αναφέρονται και οι άλλες απουσίες του "τριφυλλιού" (Αντονσον, Γκαλίνοβιτς, Γκονζάλες).

Αλλαγές πλήν του "Παπ", συστάσεις και 4-5-1

Εκτός της αλλαγής του Παπαδόπουλου στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά την φετινή περίοδο ο Βίκτορ Μουνιόθ θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει και άλλους ποδοσφαιριστές του σε ποια ετοιμότητα βρίσκονται αφού σίγουρα θα ξεκουράσει ορισμένα "πρωτοκλασσάτα" ονόματα ενόψει του παιχνιδιού-κορυφής με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα ο προπονητής του "τριφυλλιού" με δεδομένη την απουσία του "Παπ" δεν αποκλείεται να αλλάξει το σύστημα των "πράσινων" και από 4-4-2 να μετατραπεί σε 4-5-1 με τον Σαλπιγγίδη μοναδικό προωθημένο και πιο ενισχυμένη μεσαία γραμμή.

Μουνιόθ: "Αυστηροί με τους εαυτούς μας"



Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Βίκτορ Μουνιόθ ανάλυσε το ματς με τον Ηρακλή και τα όσα έκαναν οι παίκτες του στο γήπεδο και αναφέρθηκε στα λάθη που πραγματοποίησαν στο δεύτερο ημίχρονο λέγοντας πως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να είναι πιο αυστηροί με τους εαυτούς τους.

"Είμαι ευχαριστημένος από τη νίκη, δεν πρέπει όμως να στεκόμαστε σε αυτό. Εχουμε παίξει πλέον αρκετά παιχνίδια και αυτό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να παρουσιάζουμε μια διαρκή βελτίωση ώστε να φτάσουμε όλο και πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε και μπορούμε.

Στο δεύτερο μέρος με τον Ηρακλή δεν ήμασταν καλοί. Δεν καταλαβαίνω γιατί οπισθοχωρούμε. Πρέπει να είμαστε αυστηροί με τους εαυτούς μας. Ημασταν κακοί"

, υποστήριξε ο 49χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Προπόνηση υπό βροχή



Σε ότι αφορά τους άλλους τραυματίες (Ιβανσιτς και Βίκτορ) από τον αγώνα με τον "Γηραιό", ο Αυστριακός μέσος είναι απολύτως καλά ενώ στην ίδια κατάσταση είναι και ο Ισπανός που απλά έχει "σουβενίρ" δύο ράμματα. Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, που έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, για όσους έπαιξαν σε ολόκληρο το ματς με τον Ηρακλή έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα, έκαναν ασκήσεις με μπάλα, πρόγραμμα ταχυδύναμης και πολλά σουτ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα διάρκειας 20 λεπτών.

Ο Ηλίας Κώτσιος έκανε θεραπεία ενώ οι Εζεκίελ Γκονζάλες και Μίκαελ Άντονσον ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με τον Σουηδό αμυντικό να έχει κάποιες αμιδρές ελπίδες για συμμετοχή στην αποστολή ενόψει Ολυμπιακού, από την στιγμή που καταφέρει και προπονηθεί κανονικά μέσα στην εβδομάδα.

"Οι Τσέχοι ανησυχούν για την δύναμη του Παναθηναϊκού"

Αυτό αναφέρει ως τίτλο το άρθρο στην επίσημη σελίδα της Μλάντα Μπόλεσλαβ στο σάιτ της ΟΥΕΦΑ ενώ το κείμενο αναφέρει...

" Ο Παναθηναϊκός αναζητά να συνεχίσει την θετική παράδοση απέναντι στους Τσέχους και στην επισκεψή του στην Μλάντα Μπόλεσλαβ για τον 7ο όμιλο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Οι δύο πλευρές δεν έχουν ξανασυναντηθεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση."



Στην συνέχεια στο άρθρο γίνεται λόγος για την πρώτη συμμετοχή της τσέχικης ομάδας στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αναφέρεται το αποτέλεσμα της πρεμιέρας των "πράσινων" στο ΟΑΚΑ με την Χάποελ Τελ Αβιβ ενώ αναφέρονται και αρκετά στατιστικά στοιχεία των δύο ομάδων στην Ευρώπη με το "τριφύλλι" να ξεχωρίζει αισθητά από τους αντιπάλους του, αφού τονίζεται ότι σε 198 παιχνίδια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν 69 νίκες, 49 ισοπαλίες και 80 ήττες.

Αλλαγές σε πρόγραμμα με Μλάντα

Αλλαγές επέφερε η αλλαγή ώρας στην αναχώρηση του Παναθηναϊκού, μετά την εισήγηση του κ. Μουνιόθ. Τελικά οι "πράσινοι" θα αναχωρήσουν στις 15.40 της Τετάρτης 1η Νοεμβρίου για την Τσεχία. Συνεπώς η συνέντευξη τύπου του 49χρονου Ισπανού θα ξεκινήσει στις 19.45 τοπική ώρα (20:45 ώρα Ελλάδας) ενώ η προπόνηση του "τριφυλλιού" στο γήπεδο της Μλάντα θα αρχίσει στις 20:15.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει από την Πράγα την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 14:00 τοπική ώρα και υπολογίζεται να αφιχθεί στην Αθήνα στις 17:30 ενώ όπως συννενοήθηκαν οι ιθύνοντες του συλλόγου θα τους παραχωρηθεί γήπεδο για πρωινή χαλάρωμα (λόγω ντέρμπι με Ολυμπιακό).

Αναπόσταστο κομμάτι της Κροατίας...



Για άλλη μια φορά το γραφείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δέχθηκε το φαξ της κλήσης του Αντονι Σέριτς στην Εθνική Κροατίας. Ο διεθνής αμυντικός συμεπριλήφθηκε στην 21μελή αποστολή και αναμένεται να δώσει το παρόν στο παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος με αντίπαλο το Ισραήλ, την μεθεπόμενη Τετάρτη (15/11), στο Τελ Αβίβ στο πλαίσιο του 5ου προκριματικού ομίλου.































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ