ΑΡΗΣ

Συστάσεις προς τους φιλάθλους

Συστάσεις προς τους φιλάθλους
φιλαθλοι οπαδοι κοσμος

Ανακοίνωση με την οποία κάνει έκκληση προς τους φιλάθλους για κόσμια συμπεριφορά ενόψει Ατρόμητου εξέδωσε η ΠΑΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια (από το ARIS MOBILE) πρέπει να έχουν μαζί τους και την αστυνομική τους ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο πιστοποίησης της ταυτότητάς τους. Σημειώνεται ότι λόγω της πληρότητας των θέσεων από κατόχους διαρκείας στην θύρα 9, για λόγους ασφαλείας, στην συγκεκριμένη θύρα δεν θα ισχύει η δωρεάν είσοδος των παιδιών.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ, ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΠΥΡΣΟΥΣ, ΛΕΙΖΕΡ

Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή σε όλους τους φιλάθλους της με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σάββατο. Σημειώνεται ότι έχουν αλλάξει οι κανονισμοί αναφορικά με το άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων και βεγγαλικών στις κερκίδες ή στον εν γένει αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. Οι ομάδες ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ με αυστηρές ποινές ακόμα και όταν τα αντικείμενα ΔΕΝ ΡΙΠΤΟΝΤΑΙ στον αγωνιστικό χώρο.

Όταν μάλιστα ρίπτονται στον αγωνιστικό χώρο οι χρηματικές ποινές θα είναι διπλάσιες. Παράλληλα σημειώνεται ότι η χρήση λέιζερ επιφέρει βαρύτατες χρηματικές ποινές. Ταυτόχρονα επισημαίνεται ότι από φέτος έχει επανέλθει η τιμωρία της έδρας και για αυτό χρειάζεται άπαντες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θεωρεί δεδομένη την στήριξη του φίλαθλου κόσμου της και αυτονόητη την συμπαράσταση από τους οπαδούς της μέσω του μοναδικού δικού τους τρόπου".

*Τη συμφωνία της με τη χορηγό εταιρεία «"SINGULAR LOGIC", ανακοίνωσε η ΠΑΕ

Ο Σπάθας στο παιχνίδι του Σαββάτου

Ο Ηλίας Σπάθας ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Ατρόμητο. Βοηθοί του ορίστηκαν ο κ. Φαντόπουλος Ν. και ο κ. Ευθυμιάδης. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο κ.Τσινιάρης Μ. ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Μπριάκος.













TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ