ΑΡΗΣ

Συζητάει για δανεισμό του Καλτσά

Συζητάει για δανεισμό του Καλτσά
INTIME SPORTS

Τον εξάμηνο δανεισμό του Νίκου Καλτσά, μέχρι το καλοκαίρι, συζητάει η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης με αυτήν της Βέροιας.

Σε ανοιχτή γραμμή με την διοίκηση της ΠΑΕ Βέροια βρίσκεται αυτή του Άρη για τον εξάμηνο δανεισμό του Νίκου Καλτσά.

Οι δύο πλευρές μάλιστα φέρεται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον 22χρονο που με την σειρά του αναμένει την σχετική ενημέρωση.

Ο Καλτσάς αξίζει να σημειωθεί ότι δεν ήταν ένας από τους «παγκίτες» ποδοσφαιριστές της Βέροιας στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αλλά από τα βασικά της στελέχη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει μια γεμάτη χρονιά με την «Βασίλισσα του βορρά» καθώς έχει αγωνιστεί στα 14 από τα 15 παιχνίδια του Α΄ γύρου της Super League.

Μεταξύ άλλων έχει σκοράρει δύο φορές, το ένα δίνοντας την νίκη μέσα στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού με το τελικό 0-1 και άλλο στην ήττα με 2-1 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανοίγοντας ωστόσο το σκορ, ενώ έχει δώσει και μία ασίστ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λούκας Αλκαράθ στην σημερινή προπόνηση του Άρη πρόκειται να προβάρει την ενδεκάδα του αυριανού επαναληπτικού για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καλλιθέα, της ήττας με 3-1 στο Ελ Πάσο, μεθαύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Ισπανός προπονητής του Άρη όλη την εβδομάδα έκανε αρκετά πειράματα μεταξύ των οποίων ήταν το δίδυμο Πουλίδο και Κοέλιο στο κέντρο της άμυνας με τους Παπαστεριανό και Οικονομόπουλο στα αμυντικά χαφ του άξονα της μεσαίας γραμμής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ