ΠΑΟΚ

Συζήτηση Γεωργιάδη-Κωνσταντινίδη

Συζήτηση Γεωργιάδη-Κωνσταντινίδη
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γεωργιάδης συνάντησε την Τετάρτη (13/6) τον προκατοχό του στην θέση του τεχνικού διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη.

Ο τελευταίος του παρείχε ενημέρωση για τα ανοιχτά θέματα της ομάδας, την προεργασία που έχει γίνει στο μεταγραφικό μέτωπο, αλλά και λεπτομέρειες που αφορούν την λειτουργία των αποδυτηρίων.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Σπορ του Βορρά", συγκεκριμένα, γράφεται: Συνάντηση με τον προκάτοχο του στη θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, είχε χθες ο Γιώργος Γεωργιάδης, καθώς τα είπε για αρκετή ώρα με τον πρώην συμπαίκτη του στον "Δικέφαλο", τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Αυτή τη συζήτηση την επιδίωξε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ώστε να έχει μία σφαιρική εικόνα για τα θέματα που είχε προωθήσει ο Παντελής Κωνσταντινίδης, μέχρι την ημέρα που παραιτήθηκε από τη συγκεκριμένη θέση.

Και όπως μπορεί να κατανοήσει κανείς, η ατζέντα της συζήτησης ήταν μεγάλη με κεντρικό άξονα στα μεταγραφικά και την προεργασία που είχε γίνει τους προηγούμενοι μήνες. Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η υπόθεση του Mάρκος Αντόνιο, καθώς ο Παντελής Κωνσταντινίδης ήταν αυτός που μετέφερε αρχικά την πρόταση του ΠΑΟΚ στον Βραζιλιάνο αμυντικό και γενικά χειρίστηκε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το θέμα του.

Αλλά αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για την επαφή την επιδίωξε ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο Κωνσταντινίδης, στο χρονικό διάστημα που ήταν τεχνικής διευθυντής, βίωσε την καθημερινότητα των αποδυτηρίων, επομένως είναι σε θέση να μεταφέρει λεπτομέρειες που θα φανούν χρήσιμες στον Γιώργο Γεωργιάδη.

Αλλωστε πολλοί από τους παίκτες τους οποίους έζησε ο Κωνσταντινίδης παραμένουν στην ομάδα και αυτόν τον ρόλο θα αναλάβει τώρα ο Γεωργιάδης, ειδικά από την πρώτη συγκέντρωση και μετά, όταν θα βρίσκονται πλέον στη Θεσσαλονίκη οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Πώς η Ραπίντ Βουκουρεστίου βάζει εμπόδια στην επιστροφή του Βραζιλιάνου Μάρκος Αντόνιο στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ