ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Σύζυγος Σέρχιο Ρίκο: "Μας αναγνωρίζει και μας φωνάζει με τα ονόματά μας"

Ο Σέρχιο Ρίκο της Παρί σε στιγμιότυπο πριν από την αναμέτρηση με την Αταλάντα για τα προημιτελικά του Champions League 2019-2020 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020
Ο Σέρχιο Ρίκο της Παρί σε στιγμιότυπο πριν από την αναμέτρηση με την Αταλάντα για τα προημιτελικά του Champions League 2019-2020 στο "Λουζ", Λισαβόνα | Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 © 2023/DAVID RAMOS/AP IMAGES

Η κατάσταση του Σέρχιο Ρίκο μετά από την πτώση που είχε από άλογο παρουσιάζει όλο και περισσότερα σημάδια βελτίωσης, με τη σύζυγό του να ενημερώνει πως ο κίπερ της Παρί επικοινωνεί και γνωρίζει τα ονόματα των συνομιλητών του.

Ο Σέρχιο Ρίκο είχε ανησυχήσει έντονα την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη όταν έγινε γνωστή η είδηση του σοβαρού τραυματισμού του από πτώση που είχε με το άλογο, ωστόσο ο ίδιος αποδεικνύεται μαχητής της ζωής και δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση κάθε μέρα που περνάει.

Αρχικά ξύπνησε από το κώμα και βγήκε εκτός νάρκωσης, σκορπώντας χαμόγελα ενώ τα τελευταία ευχάριστα νέα είδαν το φως της δημοσιότητας χάρη στην επιθυμία της συζύγου του, Άλμπα Σίλβα.

"Ο Σέρχιο επικοινωνεί. Μας φωνάζει με τα ονόματά μας, γνωρίζει τέτοια ποιοι είμαστε, η μνήμη του είναι εξαιρετική. Δεν νομίζω πάντως ότι θυμάται το ατύχημα.

Περιμένουμε μέχρι να μπορεί να εκφραστεί πραγματικά. Προς το παρόν κοιτάμε να τον κάνουμε να αισθάνεται καλά και ήρεμα", δήλωσε χαρακτηριστικά, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας ενόψει του αγώνα που κάνει για να επιστρέψει στην κανονικότητά του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ