ΕΥΡΩΠΗ

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

Juventus' Fabio Quagliarella (2nd L) celebrates after scoring against Chievo during their Italian Serie A soccer match at the Bentegodi stadium in Verona December 19, 2010.REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY SPORT - Tags: SPORT SOCCER)
Juventus' Fabio Quagliarella (2nd L) celebrates after scoring against Chievo during their Italian Serie A soccer match at the Bentegodi stadium in Verona December 19, 2010.REUTERS/Alessandro Garofalo (ITALY SPORT - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Από τα εντυπωσιακά ανάποδα "ψαλίδια" των Γουέσλεϊ Σονκ και Φάμπιο Κουαλιαρέλα, στο... buzzer beater του Έντινσον Καβάνι. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας (video)

Η εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα είχε πολύ χιόνι ανά την Ευρώπη, αλλά και πολλά φανταστικά γκολ.

Σε χιονισμένο τοπίο σκόραρε με ανάποδο "ψαλίδι" ο Γουέσλεϊ Σονκ για την Λιρς και κάτι παρόμοιο έκανε και ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα για την Γιουβέντους.

Ο Έντινσον Καβάνι στο 94' χάρισε την νίκη στην Νάπολι με μοναδικό τρόπο, ενώ ο Άνχελ Ντι Μαρία λύτρωσε την Ρεάλ με πανέξυπνο πλασέ.

Ο Τίνο Κόστα σκόραρε για την Βαλένθια με νέο "κεραυνό" σε εκτέλεση φάουλ, αλλά ξεχωρίζουν το εντυπωσιακό "τακουνάκι" με άλμα από τον Νιγηριανό, Οσαρίμεν Εμπάγκουα, της Βαρέζε (Serie B) και το καταπληκτικό μακρινό σουτ στην κίνηση από τον Ισπανό, Βίκτορ, για την Καρταγκένα (Segunda División).

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας (17-23/12)

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ