ΚΟΣΜΟΣ

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας

Real Madrid's Kaka celebrates after he scored a goal against Valencia during their Spanish first division soccer match at the Mestalla Stadium in Valencia April 23, 2011.      REUTERS/Heino Kalis (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)
Real Madrid's Kaka celebrates after he scored a goal against Valencia during their Spanish first division soccer match at the Mestalla Stadium in Valencia April 23, 2011. REUTERS/Heino Kalis (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) SPAIN

Γκολάρες από Κακά και Λιονέλ Μέσι, εκτέλεση Όσκαρ Καρντόσο, 3 ανάποδα "ψαλίδια", 3 σουτάρες και ο 10ος μιμήθηκε τον Μέσι! Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας (video)

Ο Κακά πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Στανκεβίτσιους και εν συνεχεία πλάσαρε τον Γκουαΐτα για πετύχει ένα θαυμάσιο γκολ κόντρα στην Βαλένθια και να αποδείξει βρίσκει σιγά-σιγά τον εαυτό του.

Ο Λιονέλ Μέσι πάντως είναι πάντα... ο εαυτός του, αυτός δηλαδή που μπορεί να περάσει όλη την άμυνα της Ρεάλ για το 0-2 της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του "Μπερναμπέου" για το CL.

Με ανάποδο "ψαλίδι" σκόραραν στην Ολλανδία ο Ρουντ Μπόιμανς για την Φένλο και ο Σιμ ντε Γιονγκ για τον Άγιαξ, ενώ στην Ιταλία ο Αλεσάντρο Καρότσα της Βαρέζε.

Στον ημιτελικό του Europa League για την Μπενφίκα σκόραρε με νέα φανταστική εκτέλεση φάουλ ο Όσκαρ Καρντόσο, ο Ουίλιανς της Φλαμένγκο μιμήθηκε τον Μέσι, αλλά πέρασε και τον τερματοφύλακα, ενώ τα υπόλοιπα 3 γκολ είναι με... σουτάρες των Χόρχε Βαλντίβια (Παλμέιρας), Τζέι Μποθρόιντ (Κάρντιφ) και Σάιμον Κοξ (Γουέστ Μπρομ).

Τα 10 καλύτερα γκολ της εβδομάδας (22-28/04)

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ