ATHENS KALLITHEA

Τα αίτια του "διαζυγίου" με Παντέλη

Τα αίτια του "διαζυγίου" με Παντέλη
παντελης

Ανακοίνωσε εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα με την οποία επιχειρεί να ξεκαθαρίσει το διαζύγιο με τον Παντέλη

"Ο κ. Νίκος Παντέλης προσλήφθηκε στην ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα για χρονικό διάστημα από 05/02/2008 έως 30/06/2008, διατηρουμένου του δικαιώματος μονομερούς ανανέωσης για ένα επιπλέον έτος εκ μέρους της ΠΑΕ.

Πριν ακόμη τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, οι αρμόδιοι της ομάδας συζήτησαν με τον κ. Παντέλη για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς, γνωστοποιώντας του με αυτόν τον τρόπο της επιθυμία τους και απόφασή τους για την ανανέωση της συνεργασίας, αφού προηγουμένως και ο ίδιος είχε ζητήσει να του γίνει γνωστό εάν θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο κ. Παντέλης αποδέχτηκε την πρόταση αυτή και μέχρι το Σάββατο 07/06/2008 συμμετείχε σε σχετικές συσκέψεις. Εντελώς ξαφνικά την Κυριακή 08/06/2008 είδαμε στον αθλητικό Τύπο να γράφεται ότι υπάρχει διάσταση στο οικονομικό μέρος της συνεργασίας και τη Δευτέρα 09/06/2008 ο ίδιος ο κ. Παντέλης γνωστοποίησε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες του και ως εκ τούτου, παραιτείται από την θέση του".







Στη συνέχεια, η ανακοίνωση λέει πως ο Βασίλης Καρατζάς επισκέφθηκε τους διοικούντες την ΠΑΕ και εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, ενώ στο τέλος προσθέτει:

"Χθες συνεδρίασε το Δ.Σ. με θέματα την πρόσληψη προπονητή, τους μεταγραφικούς στόχους και για οικονομικές εκκρεμότητες. Μέχρι τα μέσα της άλλης εβδομάδας θα έχει οριστικοποιηθεί η πρόσληψη του προπονητή".

TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ