ΑΓΓΛΙΑ

Τα απίστευτα sms στο κινητό του Έρικσον!

Τα απίστευτα sms στο κινητό του Έρικσον!
New Image

Η 17χρονη Αγγλίδα μαθήτρια, Κριστίνα Ταμπάρος, έχει εδώ και τρεις μήνες το παλιό νούμερο κινητού του... Σβεν-Γκόραν Έρικσον, και αποκαλύπτει ότι έχει "βομβαρδιστεί" με απίστευτα μηνύματα και κλήσεις από ανθρώπους του ποδοσφαίρου!

Αυτό ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση της 17χρονης Αγγλίας μαθήτριας Κριστίνα Ταμπάρος, η οποία είχε την ατυχία (ή μήπως την τύχη;) να της δοθεί ο αριθμός κινητού τηλεφώνου που αντιστοιχούσε στον νυν τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, Σβεν-Γκόραν Έρικσον, με τον Σουηδό τεχνικό να έχει αυτό το νούμερο τηλεφώνου την εποχή που ήταν στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας και να διακόπτει τη χρήση του τον Μάρτιο του 2006.
Όπως αποκάλυψε στην αγγλική εφημερίδα "Sun" 17χρονη κοπέλα, από τότε που της έδωσαν το νούμερο αυτό τηλεφώνουν τρεις μήνες πριν, έχει "βομβαρδιστεί" από τηλεφωνήματα και μηνύματα προς τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό των "λιονταριών" από ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Προκειμένου μάλιστα να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό της έδωσε και... αποδείξεις στην εφημερίδα: ένα sms που στάλθηκε στο παλιού νούμερο του Έρικσον από τον Φάμπιο Ιουντίκα, ατζέντη του Βραζιλιάνου Θέσαρ της Ίντερ, με τον εκπροσωπο του παίκτη να περιγράφει τα χαρακτηριστικά του Θέσαρ.

"Είμαι ο μάνατζερ του Θέσαρ της Ίντερ. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά, ειδοποιήστε με αν ενδιαφέρεστε", έλεγε χαρακτηριστικά το μήνυμα, με την Κριστίνα Ταμπάρος να επισημαίνει με νόημα.

"Δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη όταν διάβασα ότι ο Έρικσον δεν έλαβε κανένα μήνυμα με ευχές για τη νέα του περιπέτεια στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς αυτοί έπαιρναν τηλέφωνο εμένα".

Πάντως, παρά τον... πονοκέφαλο που έχει αποκτήσει η 17χρονη μαθήτρια, δεν σκοπεύει να αλλάξει νούμερο στο κινητό της τηλέφωνο, και να παραμείνει με αυτό που της άφησε "προίκα" ο Σουηδός τεχνικός.

Ο λόγος; "Η ελπίδα μου είναι ότι θα μου στείλει κάποιο μήνυμα και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ", δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια".










TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ