STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής

Τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ-ΟΚΚΑΣ

Nίκες για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ στην μάχη για τη 2η θέση. Άρωμα Ευρώπης για Άρη, Πανιώνιο

Βήμα για το ΟΥΕΦΑ από τον Άρη, που νίκησε 3-1 τον ΟΦΗ και βρίσκεται στην τέταρτη θέση.
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2007

td> ΠΑΟΚ-Λάρισα 1-3
Διαιτητής: Β. Σκουφίτσας (Αθηνών)
Γήπεδο: Τούμπας

Με τον Γιώργο Δώνη να στήνει άψογα την ομάδα του, φύλακα άγγελο της εστία της τον Κοτσόλη και με βοήθεια από την τραγική άμυνα του ΠΑΟΚ, η ΑΕΛ ντρόπιασε τον Δικέφαλο νικώντας τον μέσα στην Τούμπα με 3-1.

Η Λάρισα παρόλο που βρέθηκε πίσβω στο σκορ από το αυτογκόλ του Κόζλεϊ στο 2', έκανε τη μεγάλη ανατροπή λοιπόν στην Τούμπα, με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Φωτάκης ισοφάρισε στο 49' το αυτογκόλ του Κόζλεϊ, ενώ ο Φέρστερ έκανε το 1-2.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο... σκόρερ του ΠΑΟΚ Κόζλεϊ. Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ στο 64' όταν το σκορ ήταν 2-1, ενώ και η ΑΕΛ διαμαρτύρεται για μία φάση στο πρώτο ημίχρονο που την έκοψε ο επόπτης άδικα με οφσάιντ.

td> Ατρόμητος-Ιωνικός 1-0
Διαιτητής: Θ. Γκαϊτατζής (Δράμας)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Με πέναλτι-γκολ του Λουτσιάνο στο 69', ο Ατρόμητος νίκησε τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό Ιωνικό με 1-0 στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Tο παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης στις λεπτομέρειες.

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2007


td> Skoda Ξάνθη-Αιγάλεω
Διαιτητής: Γ. Ζολώτας (Θεσ/κης)
Γήπεδο: Σκόντα Ξάνθη ΑΚ Πηγαδιών

Το αήττητο της Ξάνθης διατηρήθηκε και στον αγώνα με το Αιγάλεω. Η ακριτική ομάδα υποχρεώθηκε σε "λευκή" ισοπαλία και έχασε έδαφος για την παραμονή στην κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά στάθηκαν άτυχη με το δοκάρι του Σκοπελίτη.

td> Πανιώνιος-Κέρκυρα 3-1
Διαιτητής: Β. Παμπορίδης (Κιλκίς)
Γήπεδο: Πανιωνίου ΓΣ

Με σκόρερ τους Γουνδουλάκη, Τζιμπούρ και Μπερτέ και κορυφαίος του Μπρέσκα και Λουρένσο, ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-1 της Κέρκυρας και συνεχίζει να κάνει... ευρωπαϊκά όνειρα.

Λουρένσο και Μπρέσκα πετούσαν και μοίραζαν γκολ, ο Τζιμπούρ πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του και εξιλεώθηκε για τους δύο προηγούμενους αγώνες με Άρη και Λάρισα, ενώ ο Γουνδουλάκης και Μπερτέ, άνοιξαν και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Ο Ντ Ακόλ, είχε καταφέρει ενδιάμεσα να μειώσει για την ομάδα του, η οποία όμως πλέον μετά και από αυτήν την ήττα έμεινε κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού

td> Εργοτέλης-Ολυμπιακός 1-2
Διαιτητής: Θ. Φωτιάδης (Θεσ/κης)
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Ο Ολυμπιακός είτε παίζει με τους βασικούς είτε με τους λεγόμενους αναπληρωματικούς, συνεχίζει να κάνει πλάκα στη Super League! Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Εργοτέλη με 2-1 στο Παγκρήτιο Στάδιο, έφτασαν τους 59 βαθμούς και περιμένουν, πλέον, τον ΠΑΟ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο ντέρμπι της 4ης Μαρτίου.

td> Παναθηναϊκός-Ηρακλής 3-0
Διαιτητής: Ρ. Κοντογιαννίδης (Ξάνθης)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Με «σβηστές μηχανές» ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Ηρακλή στο παγωμένο ΟΑΚΑ και παρέμεινε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Παπαδόπουλος (11’), Μάντζιος (43’ είχε και δοκάρι) και Ρομέρο (66’) οι σκόρερ των «πράσινων» που έκαναν και συντήρηση δυνάμεων ενόψει των αναμετρήσεων με Ξάνθη (Τετάρτη στον α’ ημιτελικό Κυπέλλου) και Ολυμπιακό (στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής).

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά το συγκρότημα του Βίκτορ Μουνιόθ με δεδομένη την κούραση από το ματς με την Λανς, «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο όπως κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» με την νίκη τους αυτή «βύθισαν» ακόμα περισσότερο την ομάδα του Ηρακλή στην βαθμολογία ενώ ταυτόχρονα «έσπασαν» και της εις βάρος τους παράδοση τα δύο τελευταία χρόνια όπου ο «Γηραιός» έφευγε από την Αθήνα με τον βαθμό της ισοπαλίας.

td> Αρης-ΟΦΗ 3-1
Διαιτητής: Η. Μαζαράκος (Αρτας)
Γήπεδο: Χαριλάου "Κλ. Βικελίδης"

Ο Άρης νίκησε τον ΟΦΗ με 3-1 σε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις. Πλέον oi "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται μόνοι στην τέταρτη θέση συγκεντρώνοντας τις περισσότερες πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη.

Στο πρώτο ημίχρονο κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές του Ερνάντεθ έκρυψαν τη μπάλα. Προηγήθηκαν μόλις στο 12' με τον Κόκε, ενώ διπλασίασαν με ένα εκπληκτικό γκολ του Πάουλο κόστα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά, κατάφερε να μειώσει με τον Οφορίκουε στο 49' θέτοντας εαυτόν εντός αγώνα και πάλι. Στο 60'όμως ο Άρης με πέναλτι του Πάουλο Κόστα έκανε το 3-1 σε ένα χρονικό σημείο που οι φιλοξενούμενοι είχαν αρχίσει να πιέζουν.

Η ειρωνία για τους Κρητικούς είναι ότι το πέναλτι το έκανε ο Μονιάκης ο οποίος είχε μπει τρία λεπτά πριν στον αγωνιστικό χώρο. Ο νεαρός αμυντικός ανέτρεψε τον Χαβίτο και στέρησε την ευκαιρία από την ομάδα του να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.
td> Απόλλων Καλαμαριάς-ΑΕΚ 1-2
Διαιτητής: Γ. Τσαχειλίδης (Πειραιάς)
Γήπεδο: Καλαμαριάς

Ο Φυτανίδης ένας από τους καλύτερους παίκτες του Απολλωνα Καλαμαριάς ήταν σήμερα ο... πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Φθηνά την γλίτωσε λοιπόν ο Δικέφαλος που νίκησε στην Καλαμαριά τον μαχητικό Απόλλων με 2-1 χάρη σε ένα αυτογκολ και ένα πέναλτι του 23χρονου αμυντικού. Έκλεισε τα μάτια του σε πέναλτι που έκανε η ΑΕΚ, ο διαιτητής Τσαχειλίδης.























































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ