ΠΑΟΚ

Τα χρέη, η ρύθμιση και η Τότεναμ

Τα χρέη, η ρύθμιση και η Τότεναμ
INTIME SPORTS

Οι τρεις άξονες πάνω στους οποίους κινείται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία 24ωρα. Ποιες επαφές θα γίνουν στο υπ. Οικονομικών και οι απέλπιδες προσπάθειες για επιπλέον εισιτήρια στο Λονδίνο.

Το επόμενο παιχνίδι στα πλαίσια του Europa League με την τότεναμ, καθώς το ζήτημα της ρύθμισης των χρεών προς το δημόσιο και της αδειοδότησης από την UEFA για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, απασχολούν έντονα τα τελευταία 24ωρα τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης με επαφές που έκανε στη διάρκεια της Δευτέρας (21/11) έκλεισε ραντεβού για αύριο (23/11) το πρωί με την ηγεσία του υπ. Οικονομνικών, στην οποία θα έχει μαζί του τον πρόεδρο του ΑΣ Θανάση Κατσαρή και το μέλος της διοίκησης Δημήτρη Σαχπατζίδη.

" Ισως να είναι μία κατάλληλη ευκαιρία λόγω της οικουμενικής κυβέρνησης, να πάει ο ΠΑΟΚ να καταθέσει τις προτάσεις του. Δε ζητάμε να χαριστεί κάτι, αλλά να ρυθμίσουμε τα χρέη. Ούτε θέλουμε να διαγραφεί κάτι", δήλωσε το πρωί της Τρίτης (22/11) στο "Libero 107.4" για το θέμα το μέλος της διοίκησης Βαγγέλης Ποζατσίδης εκφράζοντας τις σκέψεις του επίσημου ΠΑΟΚ.

Το άλλο σημαντικό "μέτωπο" αφορά την αδειοδότηση για τη νέα περίοδο. "Πλέον περνάει στην ΟΥΕΦΑ, τα κριτήρια είναι πολύ πιο αυστηρά και όλο το διοικητικό, δουλεύει για να είμαστε έτοιμοι και να μη χρειαστεί να τρέχουμε τις τελευταίες μέρες, δηλαδή το Μάρτιο. Πρέπει να είμαστε μπροστά", σχολίασε σχετικά ο κ. Ποζατσίδης.

"Πιο πάνω από Φενέρ και Άγιαξ"

Υπάρχει, όμωςμ και ένας ακόμη "πονοκέφαλος" για τους διοικούντες του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για την τρομερή ζήτηση για εισιτήρια του αγώνα με την Τότεναμ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

" Έχουμε απευθυνθεί και στην πρεσβεία στην Αγγλία, για να κάνει ό,τι είναι δυνατό και προσπαθούμε βρούμε λύση. Απευθυνθήκαμε και στην UEFA, ούτε όμως και αυτή μπορεί να πιέσει γιατί υπάρχει ο κανονισμός του 5% για τη χωρητικότητα του γηπέδου". Η ζήτηση είναι απ' όλον τον κόσμο. Ακόμη, κι από την Αμερική και Αυστραλία μας ζητάνε εισιτήρια. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί με την Φενέρμπαχτσε και τον Άγιαξ, όχι όμως σ' αυτά τα επίπεδα", παραδέχθηκε στον "Sport 103 fm" το μέλος της διοίκησης Σπύρος Μηλιωρίδης, ο οποίος αποκάλυψε ακόμη ότι η επιφυλακτικότητα της διοίκησης της Τότεναμ να δώσει επιπλέον εισιτήρια δημιουργήθηκε και λόγω της παρουσίας υπεράριθμων οπαδών των Σάμροκ (περίπου 4.500) στο πρόσφατο ματς στο γήπεδό της, με αποτέλεσμα τώρα να επικαλείται λόγους ασφαλείας.

" Εγινε και προσωπικό τηλεφώνημα του Θόδωρου Ζαγοράκη στον πρόεδρο της Τότεναμ (σ.σ Ντάνιελ Λιβί) και δε διαθέτουν ούτε ένα εισιτήρια γιατί θεωρούν κρίσιμο το ματς και για αυτούς", πρόσθεσε ο Βαγγέλης Ποζατσίδης. Η ΠΑΕ, μέσω των διοικούντων της, κάνει έκκληση σε όσους ταξιδέψουν στο Λονδίνο χωρίς εξασφαλισμένο εισιτήριο, αν δεν καταφέρουν να βρούνε μέσω Άγγλων να μην παραμείνουν έξω από το γήπεδο τη μέρα του αγώνα γιατί τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ