ΑΡΗΣ

Τα Χριστούγεννα του Ρουίς

Τα Χριστούγεννα του Ρουίς
INTIME SPORTS

Ο Κάρλος Ρουίς βρέθηκε στην πατρίδα του τα Χριστούγεννα και παραχώρησε συνέντευξη σε τοπική εφημερίδα, όπου μίλησε για το Europa League, τον Έκτορ Κούπερ, αλλά όσα περιμένει για το 2011.

Ο Ρουίς, μετά από ένα πολύωρο ταξίδι μέσω Μάντσεστερ και Χιούστον, έφτασε στην πατρίδα του στις 23 Δεκεμβρίου, προκειμένου να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με τις δύο του κόρες, την Αντρέα και τη Σαμάντα.

Ο 31χρονος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Γουατεμάλας, την "Prensa Libre".

Τα δύο προηγούμενα χρόνια δεν κατάφερε να γιορτάσει οικογενειακά τα Χριστούγεννα, για τα οποία είπε: " Στη Γουατεμάλα τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, είναι ιδιαίτερα".

Πηγαίνοντας στη γειτονιά που ζουν οι παιδικοί του φίλοι, ο επιθετικός του Άρη συγκινήθηκε, λέγοντας: " Ήταν σαν να γύριζα 15 χρόνια πίσω".

Πάντως ο Ρουίς έμεινε μόνο για τρεις ημέρες στην πατρίδα του, αφού οι υποχρεώσεις του με τον Άρη, τον ανάγκασαν να επιστρέψει σύντομα.

" Ήταν ωραία που πέρασα χρόνο με την οικογένειά μου, τους φίλους μου και κυρίως τις κόρες μου, γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί", τόνισε ο "pescado".

Για το 2010 είπε: " Ήταν μία χρονιά γεμάτη από προκλήσεις. Το να επιστρέψω στην Ευρώπη και να παίξω καλύτερα ήταν η βασικότερη πρόκληση. Αυτό έγινε με τον Άρη και τώρα έχω δύο χρόνια για να πάρω σημαντικά πράγματα".

Όσον αφορά στον Άρη, τόνισε: " Μαθαίνω πολλά πράγματα από τους παίκτες που έχουν εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ήταν εύκολο, αλλά αυτό που κάνω είναι να δέχομαι τα πράγματα όπως είναι και να είμαι χαρούμενος".

Ο Ρουίς είχε να πει τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του, Έκτορ Ραούλ Κούπερ: " Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και η εμπειρία που έχει τον βοηθά να διαχειρίζεται καλά την ομάδα και να την κρατάει ενωμένη. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα και το να τον κρατήσουμε ως προπονητή είναι μεγάλο προνόμιο".

Μετά μίλησε και για το σπουδαίο "διπλό" του Άρη στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης και τον πανζουρλισμό που ακολούθησε στη Θεσσαλονίκη: " Ήταν ξεχωριστό, γιατί στη Θεσσαλονίκη υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα με τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο ήταν πολύ σημαντικό".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύσκολη "μάχη" με τη Μάντσεστερ Σίτι: " Προφανώς ο Άρης δεν είναι το φαβορί. Αλλά αν έχω μάθει κάτι, είναι ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Έχουμε ένα σημαντικό κίνητρο και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη Μάντσεστερ με πολύ σεβασμό και δουλειά".

Για το 2011 ευχήθηκε να υπάρχει ειρήνη στην πατρίδα του: " Αν όλα είναι καλά στην πατρίδα μου, όπως είναι στην οικογένειά μου, μόνο τότε θα έχουμε την ηρεμία που χρειαζόμαστε στη Γουατεμάλα. Όποτε έρχομαι, περνάω πολύ καλά, αλλά δεν έχουν όλοι αυτήν την τύχη, το σημαντικό είναι να υπάρχει ειρήνη".

Κλείνοντας, είπε: " Θέλω να είμαι χαρούμενος σε όλα, στον αθλητισμό, στην αγάπη και στην ομάδα μου".

Η συνέντευξη του Κάρλος Ρουίς στην "Prensa Libre":

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ