ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα δάκρυα του Μπιέρσμιρ

Τα δάκρυα του Μπιέρσμιρ
Μπιέρσμιρ

"Σπουδαία ομάδα ο ΠΑΟ, πιστεύει σε μένα" δηλώνει ο Ματίας Μπιέρσμιρ. Τα δάκρυα του Σουηδού (vd)

Ο 23χρονος ταλαντούχος μπακ, ο οποίος χαρακτήρισε σπουδαίο σύλλογο τον Παναθηναϊκό αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας.
" Ο Παναθηναϊκός δείχνει πως πιστεύει σε μένα. Είναι μία πολύ σπουδαία ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες, από τους οποίους μπορείς να μάθεις πολλά στην προπόνηση.

Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που πρωταγωνιστεί συνεχώς στο ελληνικό πρωτάθλημα και αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ", τόνισε ο αρχηγός της εθνικής U-21 της Σουηδίας, ενώ αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του Μίκαελ Νίλσον.

" Μίλησα με τον Μίκαελ, που έπαιξε για τέσσερα χρόνια στον Παναθηναϊκό, και είχε μόνο θετικά πράγματα να μου πει για την ομάδα. Τα λόγια του με βοήθησαν να πάρω την απόφασή μου".

Σημειώνεται ότι ο Μπιέρσμιρ δεν αποχαιρέτησε με τον τρόπο που επιθυμούσε τους συμπαίκτες του στην Γκέτεμποργκ αλλά και τους οπαδούς του συλλόγου.

Στο χθεσινό ντέρμπι μίσους κόντρα στην ΑΪΚ (1-0) τραυματίστηκε στην προθέρμανση με συνέπεια να μην μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

" Ξέσπασα σε κλάματα όταν κατάλαβα πως δεν μπορώ να παίξω. Δεν θα ήταν δίκαιο να αγωνιστώ καθώς δυσκολευόμουν να τρέξω. Ήθελα πάρα πολύ να βοηθήσω την ομάδα" τόνισε ο Μπιάρσμιρ.

Ο νεαρός αμυντικός ξάπλωσε στον αγωνιστικό χώρο μην πιστεύοντας στο άδοξο τέλος της καριέρας του στην Γκέτεμποργκ. Μάταια οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον παρηγορήσουν...

Δείτε το γκολ που έκρινε το ντέρμπι ΑΪΚ Στοκχόλμης-Γκέτεμποργκ (1-0).


















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ