ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα διαρκείας και η διάψευση

Τα διαρκείας και η διάψευση
Αθανασοπουλος

"ΟΛΟΙ Λεωφόρο" το σύνθημα για τα φετινά διαρκείας. Διέψευσε ο Πεσέιρο για Γκλάντστοουν

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Χρήστος Αθανασόπουλος, αναφέρθηκε αρχικά πως εξαιτίας της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου της "Λεωφόρου" εκδόθηκαν μόλις 4.000 εισιτήρια διαρκείας, με 1.300 αιτήσεις να έχουν κατατεθεί ήδη από την πρώτη μέρα διάθεσής τους και τις τιμές τους να κυμαίνονται από 450 έως 3.300 ευρώ.
" Η μικρή χωρητικότητα του γηπέδου της Λεωφόρου μειώνει αισθητά τις θέσεις και τις επιλογές των φιλάθλων της ομάδας. Αυτό είναι πρόβλημα, αλά έχουν γίνει οι κατάλληλες διεργασίες έτσι ώστε όσοι έρχονται στο γήπεδο να απολαμβάνουν αυτό που βλέπουν", τόνισε ο κ. Αθανασόπουλος.

"Οχι συναισθηματικά... αλλά πίεση για Βοτανικό"

Ο διευθυντής επικοινωνίας της "πράσινης" ΠΑΕ, ανέλυσε την διαδικασία αγοράς και την τιμολογική πολιτική της ΠΑΕ όσον αφορά τα εισιτήρια, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι η απόφαση επιστροφής στη "Λεωφόρο" δεν λήφθηκε μόνο για συναισθηματικούς λόγους (με την συμπλήρωση 100 ετών) αλλά και για πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις για την ανέγερση του νέου γηπέδου στο Βοτανικό:

" Δεν πήγαμε στη Λεωφόρο μόνο για συναισθηματικούς λόγους και επειδή ο Παναθηναϊκός συμπληρώνει σε λίγους μήνες τα 100 του χρόνια. Έγινε επίσης γιατί παρατηρήσαμε ότι όσο μέναμε στο ΟΑΚΑ, παρατηρούνταν καθυστερήσεις όσον αφορά τις διαδικασίες ανέγερσης του νέου γηπέδου στο Βοτανικό" είπε και αμέσως μετά αναφέρθηκε στις θύρες 13-14.

Οι τιμές για τις συγκεκριμένες θύρες έχουν θεσπιστεί όπως και για όλα τα απλά εισιτήρια, αλλά ακόμα δεν είναι ανακοινώσιμες. Αυτές οι δύο θύρες προορίζονται για τους οργανωμένους συνδέσμους, με μερικούς εκ των οποίων η ΠΑΕ βρίσκεται ήδη σε επαφή, αλλά μόνο γι’ αυτούς που θα πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η Πολιτεία.

Τέλος ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνει με αυστηρή χρονική σειρά προτεραιότητας μέχρι να εξαντληθούν τα διαθέσιμα εισιτήρια ενώ δεν υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης των περσινών κατόχων, λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου σε σχέση με το ΟΑΚΑ.

"Ηθική υποχρέωση για οικογενειακή..."



Ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρθηκε και στα απλά εισιτήρια αλλά και το εύρος των τιμών τους που θα κάνουν αυτόν που έχει αγοράσει το διαρκείας να γνωρίζει πως είναι "κερδισμένος" οικονομικά.

Οι δύο φετινές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι όσον αφορά τη διάθεσή τους, έχει να κάνει με την πώληση που δεν θα γίνεται απευθείας από τα "γκισέ", αλλά μέσω της ticket club, ενώ αναμένεται η έκδοση του νέου ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τα οικογενειακά εισιτήρια επεσήμανε ότι η "πράσινη" ΠΑΕ έχει ηθική υποχρέωση να τα προσέξει ιδιαίτερα, αφού πέρυσι όπως είπε χαρακτηριστικά:

" Μπορεί να ήμασταν στη δίνη των κακών αποτελεσμάτων, αλλά οι οικογένειες μας συγκίνησαν με τη συμπαράστασή τους. Έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντί τους"

Πεσέιρο: "Δεν είναι μέσα σε αυτούς που θέλουμε"

Διέψευσε κατηγορηματικά την είδηση περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Γκλάντστοουν, ο νέος προπονητής του "τριφυλλιού", Ζοσέ Πεσέιρο. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν περί "σφήνας" των "πράσινων" για την απόκτηση του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο 47χρονος προπονητής υποστήριξε με δηλώσεις του στην "sportugal.pt".

" Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αυτά που λέγονται. Γνωρίζω καλά ποιοι είναι οι κεντρικοί αμυντικοί που προσπαθούμε να αποκτήσουμε και αυτός ο νεαρός δεν είναι σίγουρα μέσα σε αυτούς" ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Πορτογάλου προπονητή.

Περέιρα: "Είχαμε πρόταση, αλλά είχε κλείσει με Σπόρτινγκ"

Πάντως στο ίδιο δημοσίευμα, ο Ντανιέλ Περέιρα, εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου αμυντικού είχε διαφορετική άποψη: " Είχαμε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό, αλλά η συμφωνία είχε ήδη κλείσει με τη Σπόρτινγκ.

Η προσφορά της ελληνικής ομάδας έφτασε σε μας στις αρχές της εβδομάδας. Η συμφωνία όμως είναι οριστική και ο παίκτης πηγαίνει στην Πορτογαλία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό

", τόνισε επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες μας περί ανάμειξης των "πράσινων" στην υπόθεση του πελάτη του.




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ