ΑΓΓΛΙΑ

Τα δίνει όλα για εθνική ο Μπέκαμ

Τα δίνει όλα για εθνική ο Μπέκαμ
μπεκαμ

Αποφασισμένος να επιστρέψει στην εθνική Αγγλίας εμφανίζεται ο Ντεϊβιντ Μπέκαμ

Ο Μπέκαμ δεν ήταν ούτε στα αγωνιστικά πλάνα του τεχνικού της Ρεάλ Φάμπιο Καπέλο, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός αναθεώρησε τις απόψεις του επαναφέροντας τον Μπέκαμ στην 11αδα των "γκαλάκτικος", κάτι που ελπίζει να συμβεί και με τον Στιβ ΜακΛάρεν.
" Θα γύριζα με τα πόδια από την Αμερική για να παίξω στην εθνική ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι αν πάω καλά στην Αμερική δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον ομοσπονδιακό προπονητή. Είμαι διαθέσιμος να παίξω όποτε μου ζητηθεί, καθώς βρίσκομαι σε καλή κατάσταση".

Ο Μπέκαμ αποκάλυψε ότι είχε προτάσεις από Ευρωπαϊκούς συλλόγους αλλά και την Αγγλία όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ρεάλ. Η παρουσία του ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ αποδείχτηκε ισχυρός παράγοντας για να απορρίψει οποιαδήποτε πρόταση από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

" Δεν θέλω να ονομάσω τις ομάδες που είχα πρόταση καθώς είχα δύο προσφορές από την Ιταλία και μία από μεγάλο σύλλογο της Γαλλίας, ενώ και οι προσφορές ήταν πολύ καλές. Έχω τονίσει ότι είμαι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ καθώς εκεί μεγάλωσα και έγινα γνωστός. Είμαι παθιασμένος με την Μάντσεστερ και δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ για άλλο Αγγλικό σύλλογο".





TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ