ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα δίνει όλα για Μαντσίνι

Τα δίνει όλα για Μαντσίνι
Μανσίνι-Ίντερ

Εντείνεται καθημερινά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μαντσίνι. Mέλμπεργκ: "Nίκη στο ντέρμπι"

Oι συζητήσεις και οι επαφές συνεχίζονται με τον Ολυμπιακό να δείχνει αποφασισμένος να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μέσο της Ίντερ.
Η διοίκηση προσπαθεί να δελεάσει τον παίκτη, προσφέροντας του ένα καλό συμβόλαιο και την προοπτική να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, από την στιγμή που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μουρίνιο.

Ο Μανσίνι αμείβεται με 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και ο Ολυμπιακός προτίθεται να δώσει αυτό το ποσό ώστε να τον αποκτήσει.

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι ο Μανσίνι εμφανίζεται διστακτικός να έρθει έστω και για ένα χρόνο στην Ελλάδα. Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι αξίζει τον κόπο να εξαντλήσουν τις πιθανότητες, ώστε να φέρουν στον Πειραιά τον Βραζιλιάνο άσο.

Μέλμπεργκ: "Εμείς νικητές στο ντέρμπι"

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την κόντρα του με τον Μαϊστόροβιτς περιμένει ο Όλαφ Μέλμπεργκ. Ένα 24ωρο πριν από το ματς ο Σουηδός δηλώνει έτοιμος να αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη νίκη.

" Eίναι περίεργο που παίζουμε αντίπαλοι στο πρώτο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. 'Αρχισα ήδη να τον απειλώ στις συνομιλίες που έχουμε στο τηλέφωνο. Κι αυτός... με απειλεί ότι θα με κερδίσει. Του είπα όμως να κάνει όνειρα. Καταλαβαίνω ότι θέλει και αυτός με την ΑΕΚ τη νίκη, αλλά αυτό το ντέρμπι είναι δικό μας. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα... μάχη. Τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα. Έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Έχει αλλαγές σε σχέση με πέρσι, έχει όμως και αρκετές ομοιότητες. Και εμείς μέχρι τώρα δεν έχουμε αλλάξει πάρα πολύ σε σχέση με πέρσι. Νομίζω πως θα γίνει καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση, όχι στην καλύτερη, αφού ακόμα είναι νωρίς και μπορούμε να κερδίσουμε.

Έχουμε απουσίες αλλά μπορούμε να τις καλύψουμε. Αν παίξουμε σοβαρά και με αυτοσυγκέντρωση, μπορούμε να κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε ιδανικά το πρωτάθλημα. Πιστεύω στις δυνατότητες μας και νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θέλω τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι



".

"Ερυθρόλευκος" μέχρι το 2014 ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου θα φοράει τα ερυθρόλευκα για τα επόμενα πέντε χρόνια (σ.σ. έως 2014) καθώς την Παρασκευή υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του στο οποίο τοποθετήθηκε ρήτρα 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας (έως τις 30/6/2014). Στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 8 εκατομμυρίων Ευρώ".

Οι επιδόσεις του διεθνή (σ.σ. με τις Ελπίδες) Έλληνα στράικερ από την αρχή της προετοιμασίας ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.

Τα γκολ του τόσο στα φιλικά και όσο και στα επίσημα παιχνίδια, αλλά και το πάθος που έδειξε όσες φορές αγωνίστηκε από την έναρξη της φετινής σεζόν αποτέλεσαν δείγμα της προσπάθειας που κατέβαλλε προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στο βασικό σχήμα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο τόσο από την τεχνική ηγεσία όσο και από τους διοικούντες το σύλλογο οι οποίοι αποφάσισαν να ανταμείψουν τον ομογενή σέντερ φορ με ένα νέο, ανανεωμένο, συμβόλαιο το οποίο θα τον κρατήσει στον Πειραιά έως το 2014.

O "Μητρογκόλ" κλήθηκε να υπογράψει νέο πενταετές συμβόλαιο και ο ίδιος δεν το σκέφτηκε στιγμή βάζοντας επίσης με αυτό τον τρόπο τέλος σε κάποια μεταγραφικά σενάρια που είχαν δει τελευταία το φως της δημοσιότητας.

Ο νεαρός επιθετικός των Πειραιωτών αποτελεί επένδυση για το παρόν και το μέλλον, όντας σημαντικό... περιουσιακό στοιχείο του "συλλόγου". Και για αυτό οι ιθύνοντες τον σύλλογο έσπευσαν να το... διαφυλάξουν τοποθετώντας ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 8.000.000 ευρώ.


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ