ΑΡΗΣ

Τα δίνει όλα για Μάντζιο

Τα δίνει όλα για Μάντζιο
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζιος εξακολουθεί να παραμένει η πρώτη επιλογή του Σάκη Τσιώλη για την θέση του κεντρικού επιθετικού με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης να συνεχίζει τις επαφές.

Κάτι που φάνηκε και στην διάρκεια της χθεσινής ημέρας και ειδικότερα το απόγευμα. Ο Μάντζιος εκτός του Άρη βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ που του έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση αλλά και μίας ακόμη ομάδας της Super League που προέκυψε τις τελευταίες ώρες.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός μπορεί να μην έχει κάνει προετοιμασία με κάποια ομάδα όπως επιθυμεί ο Τσιώλης, ωστόσο ο Καρδιτσιώτης τεχνικός θεωρεί ότι δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην προσαρμογή του.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό πρόκειται να παίξει και το πιστεύω του Καρδιτσιώτη τεχνικού στο πρόσωπο του Μάντζιου, ώστε ο ένας να βοηθήσει τον άλλον.


Ο διεθνής επιθετικός δίνοντας τις λύσεις που φάνηκε μέσα από τα φιλικά της προετοιμασίας ότι ψάχνει και χρειάζεται ο Άρης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο ίδιος με την εμπιστοσύνη του Τσιώλη και την απόδοσή του να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα.


Εκεί όπου έχει να κληθεί τα τελευταία δύο χρόνια εξαιτίας και του γεγονότος ότι και δεν είχε τον απαιτούμενο χρόνο στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε στο τέλος του Ιούνη, αλλά και ότι δόθηκε με την μορφή δανεισμού σε Ανόρθωση και Σετούμπαλ.


Εκτός του Μάντζιου και από την στιγμή που δεν προχώρησε το φλερτ με τον Σέρβο Φιλίπ Τζόρτζεβιτς της Ναντ στα υπόψη είναι και ο επίσης Σέρβος της Μόναχο 1860 Τζόρτζε Ράκιτς που δείχνει θετικός στο να αφήσει την γερμανική και να έρθει στον Άρη.


Ήδη εξάλλου τις προηγούμενες ημέρες είχε υπάρξει μία διερευνητική επαφή από την ομάδα της Θεσσαλονίκης με την διοίκηση των "λιονταριών" χωρίς όμως μέχρι χθες να ακολούθησε και επίσημη πρόταση δεδομένου ότι στην Μόναχο 1860 επιθυμούνε να απαλλαγούνε από το συμβόλαιο του Ράκιτς.


Εκτός από επιθετικό ο Τσιώλης επιθυμεί και την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με εξελίξεις να αναμένονται από το βράδυ όταν και η αποστολή του Άρη θα επιστρέψει την Θεσσαλονίκη, στις 22:25 με πτήση από την Ρώμη, έχοντας ολοκληρώσει το τρίτο μέρος της προετοιμασίας της.


Μετά από 13 ημέρες παρουσίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και Ιταλία για τα δύο φιλικά με Λάτσιο και Κάλιαρι χθες το βράδυ στην Όλμπια της Σαρδηνίας.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ