ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα "ειδικά" κρεβάτια του Φάμπιο Καπέλο!

webgrab http://www.altitudecentre.com/our_products/s_concept.htm

sleeping tent
low res
Κρεβάτια-υψόμετρο-Καπέλο WEBGRAB HTTP://WWW.ALTITUDECENTRE.COM/OUR_PRODUCTS/S_CONCEPT.HTM SLEEPING TENT LOW RES

Ειδικά κρεβάτια, για να συνηθίσουν το υψόμετρο της Ν.Αφρικής, παρήγγειλε στους παίκτες του ο Καπέλο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής "Daily Mail" ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αγγλίας προβληματίζεται για το μεγάλο υψόμετρο το οποίο θα συναντήσει η αποστολή των "λιονταριών" ενόψει του Παγκοσμίου Κυπελλου και για το λόγο αυτό αποφάσισε οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη Νότια Αφρική να κοιμούνται σε ειδικά κρεβάτια.
Ήδη οι παίκτες έχουν υποβληθεί σε σειρά από τεστ μέσω ενός μηχανισμού που αναπαράγει τις ατμοσφαιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν στη Νότια Αφρική, ενώ στο πλαίσιο του "εγκλιματισμού" τους στα νέα δεδομένα θα χρειαστεί να κοιμηθούν μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ σε αυτά τα κρεβάτια, τα οποία προκαλούν την παραγωγή περισσότερων ερυθρών αιμοσφαιρίων για την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στους πνεύμονες.

Να σημειωθεί πως το Ρούστερμπεργκ όπου θα καταλύσει η αγγλική αποστολή στο πλαίσιο του Μουντιάλ βρίσκεται σε ύψος 1200 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας, καθώς και το γεγονός ότι σε όσους παίκτες έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα με το υψόμετρο θα σταλεί άμεσα ένα τέτοιο κρεβάτι σπίτι για να ξεκινήσουν από τώρα την... προετοιμασία για τα τελικά του Μουντιάλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ