ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τα είπαν Κόκκαλης, Κετσπάγια, Χρυσικόπουλος

Τα είπαν Κόκκαλης, Κετσπάγια, Χρυσικόπουλος
Κόκκαλης-Κετσπάγια INTIME SPORTS

Συνάντηση κορυφής στα γραφεία της ΠΑΕ με τους ερυθρόλευκους να επισπεύδουν τις μεταγραφικές κινήσεις

Σε εγρήγορση φαίνεται να βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο όσον αφορά την κάλυψη δύο θέσεων στο ρόστερ, τόσο στην επίθεση - ειδικότερα μετά τον τραυματισμό του Ντάρμπισιρ - όσο και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, καθώς ο μοναδικός καθαρόαιμος αριστερός χαφ αυτή τη στιγμή είναι ο νεαρός και εξελίξιμος Σοϊλέδης.
Όπως όλα δείχνουν, μετά και τη συνάντηση κορυφής που έγινε σήμερα (23/07) μεταξύ Προέδρου, προπονητή και Γενικού Διευθυντή των νταμπλούχων Ελλάδας, οι διαδικασίες για την απόκτηση δύο παικτών που θα καλύψουν τα συγκεκριμένα κενά... επισπεύδονται.

Μεταξύ των ονομάτων που έπεσαν στο τραπέζι ήταν και εκείνα των Μπομπό όσον αφορά τη γραμμή κρούσης, αλλά και εκείνο του Μαρκ Γκονζάλες για το αριστερό άκρο.

Ο Μπομπό... οδηγεί την κούρσα

Για την περίπτωση του Βραζιλιάνου φορ, που αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει το προβάδισμα συγκριτικά με τους άλλους στόχους που απασχολούν τον Ολυμπιακό για την επίθεση, τα δεδομένα δεν παραμένουν ίδια με εκείνα που υπήρχαν στο παρελθόν. Και όταν λέμε δεδομένα φυσικά και εννοούμε τα οικονομικά...

Το σήριαλ Μπομπό που απασχόλησε έντονα πριν από αρκετές εβδομάδες τους Πειραιώτες και εν συνεχεία ατόνισε, επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο.

Άλλωστε τα δημοσιεύματα από τη γείτονα χώρα περί ασφυκτικής πίεσης του σκόρερ της Μπεσίκτας στη διοίκηση και την ομάδα προκειμένου να τον αφήσουν να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη αποδείκνυαν την επιθυμία του Βραζιλιάνου να πάρει μεταγραφή για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, φουντώνοντας περισσότερο τα σενάρια.

Ωστόσο πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και στο Λιμάνι δεν προτίθενται να προχωρήσουν στην απόκτησή του πληρώνοντας το αντίτιμο των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν προτείνει τότε για το 50 τοις εκατό των δικαιωματών του.

Έχοντας σύμμαχό τους τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, τον μάνατζέρ του Χουάν Φίχερ, αλλά και την δυσμένεια των "Αετών" που έχουν εκνευριστεί από την στάση που ακολουθεί ο Μπομπό, οι "ερυθρόλευκοι" αυτή τη φορά έχουν στα χέρια τους ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα.

Αν πάντως δεν προχωρήσει η συγκεριμένη υπόθεση τότε ίσως επανεξεταστεί η περίπτωση του διεθνή Αμερικανού επιθετικού της Βιγιαρεάλ, Τζόζι Άλτιντορ.

Ο Μαρκ Γκονζάλες και το διαβατήριο



Ο Χιλιανός μέσος είναι ο διακαής πόθος του Γεωργιανού προπονητή για την κάλυψη του κενού που άφησε με την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Όμως και η δική του περίπτωση έχει σκόπελους που πρέπει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να τον ντύσει στα "ερυθρόλευκα".

Συγκεκριμένα, οι οικονομικές απαιτήσεις της Μπέτις προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την μεταγραφή του διεθνή παίκτη κρίνονται υψηλές. Ωστόσο δεδομένου ότι ο σύλλογος της Ανδαλουσίας επιθυμεί να αποδεσμεύσει παίκτες με βαριά συμβόλαια, μετά και τον υποβιβασμό της στην Σεγούντα Ντιβισιόν, σε συνδυασμό με την έλλειψη προτάσεων για τον Γκονζάλες, πέραν της κρούσης των Πρωταθλητών Ελλάδας, ίσως τους αναγκάσει να ρίξουν νερό στο κρασί τους.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι με ενδεχόμενη απόκτηση των δύο παικτών δημιουργείται πρόβλημα με τις θέσεις των ξένων. Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του έχει χώρο μονάχα για έναν και μόνο αν ο Μαρκ Γκονζάλες αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο (σ.σ. έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό τις διαδικασίες) τότε θα υπάρχει η δυνατότητα να αγωνίζονται και οι δύο τη νέα σεζόν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

" Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Σωκράτης Κόκκαλης και ο Γενικός Διευθυντής, Γιάννης Χρυσικόπουλος είχαν σήμερα συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα".

Στη λίστα Γκαλέτι και Τοροσίδης

Μπορεί ο Λουτσιάνο Γκαλέτι να έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας λόγω τραυματισμού και ο Βασίλης Τοροσίδης να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον μηνίσκο ωστόσο και οι δύο ερυθρόλευκοι ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθησαν στη λίστα που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για τις αναμετρήσεις κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβα για την τρίτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα στη λίστα A συμπεριλαμβάνονται οι:

Ραούλ Μπράβο
Λεονάρντο
Πάβελ Κόβατς
Ντιντιέ Ντομί
Λουτσιάνο Γκαλέτι
Όσκαρ Γκονζάλεθ
Κριστιάν Λεντέσμα
Έντσο Μαρέσκα
Όλοφ Μέλμπεργκ
Ούρκο Πάρντο
Ντιόγκο Λουίς Σάντο
Ντουντού
Ζαουάντ Ζαϊρί
Μίχαλ Ζεβλάκοφ
Αβραάμ Παπαδόπουλος
Αριστείδης Σοϊλέδης
Βασίλης Τοροσίδης
Γιώργος Γκαλίτσιος
Αντώνης Νικοπολίδης
Τάσος Πάντος
Γιάννης Παπαδόπουλος

Στη λίστα B περιλαμβάνονται οι:

Κωνσταντίνος Μήτρογλου
Κυριάκος Παπαδόπουλος

Τόπο στα νιάτα

Την απόκτηση ακόμα τριών ποδοσφαιρστών που θα ενισχύσουν τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του πειραϊκού συλλόγου ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΠΑΕ. Πρόκειται για τους Χρήστο Μπλαντό, Εμμανουήλ Σιωπή και Πέτρο Διβανέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

" Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα ενταχθούν στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ομάδας.

Μπλάντος Χρήστος, από την Αεράτα Γρεβενών γεννηθείς 1993, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα Κ17.

Σιωπής Εμμανουήλ, από την ΠΑΕ Ένωση Θράκης γεννηθείς 1994, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα Κ17.

Διβανές Πέτρος, από τον Α.Ο. Απόλλων Λάρισας γεννηθείς 1994, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα Κ17".









































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ