ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα είπαν με Ζέκα, τα βρήκαν με Φάμπρι

Τα είπαν με Ζέκα, τα βρήκαν με Φάμπρι
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε μια πρώτη επαφή την Τετάρτη με τον μάνατζερ του Ζέκα εκφράζοντας τη θέληση των πράσινων να κρατήσουν τον Πορτογάλο άσο. Επετεύχθη ο διακανονισμός και με τον Φάμπρι.

Μια πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του Ζέκα είχε την Τετάρτη ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τα είπε με τον εκπρόσωπο του Πορτογάλου άσου σε μια πρώτη κουβέντα στην οποία πιο πολύ εκφράστηκε η πρόθεση της ομάδας να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Οι πράσινοι θεωρούν πολύτιμο ποδοσφαιριστή για την ομάδα τον Ζέκα και στα πλαίσια που επιτρέπει το οικονομικό κομμάτι στο τριφύλλι είναι διατεθειμένοι να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Αναμένεται να υπάρξει και νέο ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές γιατί σε αυτή την πρώτη επαφή δεν έγινε κουβέντα για το οικονομικό κομμάτι.

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό ήρθαν σε επαφή με τον Φάμπρι, με τον οποίο επετεύχθη διακανονισμός για τα λεφτά που του οφείλονταν από την πράσινη ΠΑΕ.

Φυσικά και το ποσό είναι πολύ μικρό σε σχέση με των παικτών αλλά ωστόσο και αυτή η συμφωνία είναι στο γενικότερο πλαίσιο που κινούνται στο τριφύλλι, δηλαδή πολλές μικρές δόσεις, επομένως η εξέλιξη αυτή βολεύει άπαντες στον Παναθηναϊκό και τους ικανοποιεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ